Faces of Fey Dermaroller

Anti-aging dermaroller 192 oikealla neulalla

7 tuotearvostelua

Suosikkituote

25,99 €

(sis. 24% alv. - plus toimituskulut)

Sisältö: 0,25 mm

Toimitus maanantaina, 06. helmikuuta mennessä, jos tilaat viimeistään maanantaina kello 07:00

Varastossa

Ilmainen lähetys: Suomi alkaen 79,90 €.
Tietoja lähettämisestä ja palautuslähetyksistä

Ominaisuudet ja edut

  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Kivuton käyttö
  • 192 oikeaa neulaa
  • Anti ageing -tarvike
  • Tehokas epäpuhtauksia ja pigmenttiläiskiä vastaan

Tuotenro.: BB-DR-001-25, Sisältö: 1 kpl, EAN: 8719326292106

Kuvaus tuotteesta

Dermarollerin avulla kivuton microneedling on helppo tehdä kotona!

Faces of Feyn ergonomisesti muotoiltu dermarolleri koostuu tarkalleen 192 aidosta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta neulasta. Ruostumaton teräs on erittäin hygieeninen, kestävä ja mahdollistaa erityisen terävien ja hienojen neulojen valmistamisen. Tämä on tärkeää, jotta varmistetaan kivuton ja ennen kaikkea tehokas käyttö. Tämän mikroneulatyökalun avulla voit käyttää mukavasti ns. kollageenin induktiohoitoa kotona ja torjua ohuita ryppyjä, aknearpia, hyperpigmentaatiota, punoitusta ja jopa raskausarpia pitkällä aikavälillä.

Rullaa ja neulan kokoa on saatavana kolmessa eri versiossa: 0,25 mm, 0,5 mm ja 0,75 mm.

  • 0,25 mm dermaroller

0,25 mm: n dermaroller on ihanteellinen pituus aloittelijoille ja sopii täydellisesti kasvohoitoihin. Jos et ole koskaan kokeillut microneedlingiä, sinun on aloitettava 0,25 mm: llä. Tällä tavalla ihollasi on mahdollisuus asteittain tottua pistelyyn.

0,25 mm: n dermaroller on ihanteellinen aktiivisten ainesosien kuljettamiseen syvemmälle ihoon ja siten tehostamaan sen vaikutusta. 0,25 mm: n tela on myös ainoa, jota voidaan käyttää useammin kuin kerran viikossa (esim. 2-3 päivän välein), koska iho uusiutuu nopeammin tällä pituudella. 0,25 mm: n Dermarolleria suositellaan myös laajentuneille huokosille, pienille ryppyille, arpille tai kasvojen epäpuhtauksille. Epäpuhtauksien tapauksessa on kuitenkin tärkeää, että ne eivät ole tulehtuneita, muuten se voi johtaa tahra-infektioon, eli että bakteerit leviävät kasvoille ja epäpuhtauksia voi kehittyä.

  • 0,5 mm dermaroller

0,5 mm: n dermaroller on ihanteellinen kasvojen jatkohoitoihin. Se voi olla erityisen hyödyllinen syvempien ryppyjen, arpien tai hyperpigmentaation kohdalla, joita ei voida poistaa kokonaan 0,25 mm: n rullalla. Lisäksi 0,5 mm: n neulat ovat ihanteellisia kasvojen ulkopuolella olevien alueiden, kuten käsivarsien, dekolteen tai selän, hoitoon. 0,25 mm: n dermarolleria tulisi käyttää enintään kerran viikossa, jotta ihollasi on riittävästi aikaa uudistua.

  • 0,75 mm: n dermaroller

Dermaroller, jossa on 0,75 mm: n neulat, on tarkoitettu käytettäväksi vain vartalolle. Nämä neulat ovat jo liian syviä kasvoille. Sen sijaan 0,75 mm: n dermaroller on ihanteellinen mahaan, jalkoihin ja pakaroihin vakavien arpien, raskausarpien tai selluliitin hoitoon.

Kaikilla kolmella dermarollerilla on ergonominen kahva, jossa on liukastumaton perforaatio. Sisältää säilytyslaatikon ja hygieenisen pakkauksen.

Käyttö:

Puhdista dermarolleri Fey Sanitizerin kasvoilla ennen jokaista käyttöä. Kasvot on myös puhdistettava perusteellisesti puhdistusaineella. Levitä nyt sopivaa vaikuttavaa ainetta kasvoille (esim. Hyaluron Booster -ampullit) ja rullaa dermarolleria varovasti 6-8 kertaa kumpaankin suuntaan kasvojen yli. Pese sitten rulla haalealla vedellä, desinfioi se uudelleen ja jatka tavanomaista hoitoa. Seuraavaksi suosittelemme Feyn kasvojen syvä kosteuttavaa seerumia.

Tuotetyypit: Tarvikkeet, Kasvorullat
Merkki: Faces of Fey

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta Faces of Fey Dermaroller

Saat tuotetta testanneiden asiakkaiden vastaukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Faces of Fey Dermaroller

4 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,9 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
6 (85%)
4 tähteä
1 (14%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

7 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 4 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Dermaroller", ostivat myös: