FOREO UFO

Ihonhoito ja tekniikka yhdessä älylaitteessa

155,22 € 206,99 € -25%

(sis. 24% alv. - plus toimituskulut)

Värit: Mint (1 kpl)

Toimitus maanantaina, 03. huhtikuuta mennessä, jos tilaat viimeistään tiistaina kello 09:15

Vielä 2 kpl varastossa

Ominaisuudet ja edut

  • Voidaan käyttää kaikille ihotyypeille
  • Nopeuttaa dramaattisesti kasvonaamion käyttöä
  • Maksimoi niiden vaikutuksen
  • Stimuloi kollageenin muodostumista
  • 2 ohjelmoitavaa hoitoa
  • 100% vedenpitävä
  • Edistää verenkiertoa, lievittää ikääntymisen merkkejä ihossa
  • Eläinkokeeton Eläinkokeeton

Tuotenro.: FO-F3869, Sisältö: 1 kpl, EAN: 7350092133869

Kuvaus tuotteesta

FOREO yhdistää ihonhoidon ja tekniikan yhteen älylaitteeseen. 20 minuutin kangasnaamiohoito muuttuu 90 sekunnin intensiiviseksi kauneuskokemukseksi: UFO yhdistää aktivointinaamion hyperinfuusiotekniikkaan ja LED-valohoitoon. Tämä toimii kuin ammattimainen hoito omassa kylpyhuoneessasi.

Hyperinfuusioteknologia

Hyper-Infusion-tekniikka yhdistää lämpö-, jäähdytys- ja T-Sonic-impulssit. Huokoset avautuvat lämmöllä, jotta iho voi imeä naamionaktiiviset aineosat erityisen hyvin. Jäähdytys auttaa supistamaan huokosia ja tekemään ihosta kiinteämmän, kun taas viilentävä vaikutus varmistaa, että naamion aktiiviset ainesosat voivat kehittyä optimaalisesti. T-Sonic-impulssit tukevat valohoitoa - samalla ne antavat rauhoittavaa kasvohierontaa ja valmistavat ihon seuraavia hoitotuotteita varten.

LED-valohoito

UFO yhdistää kolme valohoitohoitoa yhteen laitteeseen: Punainen valo torjuu näkyviä ikääntymisen merkkejä ja stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa. Vihreä valo saa myös kalpean ja väsyneen näköisen ihon hehkumaan, ja saa sen näyttämään ihanan tasaiselta. Sininen valo ehkäisee epäpuhtauksien kehittymistä. Yhdistelmä takaa raikkaan ja terveen ilmeen.

UFO-laitteen kanssa sopivät täydellisesti yhteen UFO-aktivointinaamiot: Ne on valmistettu erittäin pehmeistä mikrokuiduista ja voivat sisältää voimakkaita lääkeyhdistelmiä, jotka ihosi loistaa uudelleen hetkessä.

Äänilaite on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. UFO on myös 100% vedenpitävä. Pienikokoisen rakenteen ansiosta UFO voidaan ottaa helposti mukaasi ja akku voidaan ladata USB-portin kautta.

Käyttö :

1. Käynnistys - Lataa FOREO-sovellus ja liitä se UFOosi noudattamalla ohjeita. Skannaa sovelluksessa haluamasi maskin viivakoodi, vastaava hoito synkronoidaan automaattisesti UFO: n kanssa ja voit aloittaa hoidon suoraan sovelluksesta.

2. Valmistelu - Poista kiinnitetty rengas UFO: sta ja ota UFO-aktivoiva naamio pussista. Kiinnitä naamio asettamalla rengas takaisin samaan asentoon FOREO-logo ylöspäin.

3. Nauti - Anna UFOn liukua varovasti puhtaan, kuivan ihon yli ja hiero kaavaa pyörivin liikkein, kunnes laite sammuu ja hoito on ohi. Hävitä naamio ja puhdista UFO vedellä.

4. Lopetus - Hiero rippeet varovasti ihoon sormillasi. Levitä sitten ihonhoitoa tavalliseen tapaan.

Tuotetyypit: Puhdistustarvikkeet
Merkki: FOREO
Ominaisuudet: Eläinkokeeton

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta FOREO UFO

Saat tuotetta testanneiden asiakkaiden vastaukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta FOREO UFO

2 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

5,0 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
2 (100%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

2 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 2 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet: