Clean Girl Aesthetic

Clean Girl Aesthetic

Luonnollisesti kaunis minimalistisen meikin ansiosta

Jokainen, joka on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten TikTok tai Instagram, on varmasti tullut tietoiseksi uusimmasta trendistä: Clean Girl Aesthetic . Se on minimalistinen look, jossa on virheetön iho ja luonnollinen kauneus. Inspiroidu uudesta clean girl -trendistä ja luo täydellinen minimalistinen meikki vinkkiemme avulla.

Vinkki 1: Virheetön iho

Clean Girl Make-up keskittyy tasaiseen ja virheettömään ihoon. Ihon tulee olla raikkaan ja hyvin hoidetun ulkonäön ja mahdollisimman luonnollisen näköinen. Kevyt meikkivoide tai ohut peitevoide on yleensä kaikki mitä tarvitset säteilevään ihoon.

Suosituksemme:

  • True Skin Serum Foundation -meikkivoide on höyhenen kevyt rakenne, jossa on kevyt tai keskipitkä peitto, joka hienontaa ja viimeistellä ihosi.
  • Invisible Touch Concealer peittää täydellisesti tummat silmänalusit ja epäpuhtaudet kuivattamatta. Kevyt, kermainen koostumus sulaa välittömästi ihoon ja luo virheettömän ihon.

Vinkki 2: Pehmeä hehku

Antaaksesi ulkoasullesi uuden ulottuvuuden ja siten eloisempaa, ruusuisen poskipunan ja hohtavan highlighterin yhdistelmä on juuri oikea asia. Sen avulla voit loihtia luonnollisen, auringon suuteleman kiillon hetkessä.

Suosituksemme:

  • Sigma Beauty 's Blush Cheek Palette on täydellinen tapa lisätä väriä poskillesi joka päivä.
  • RMS Beautyn valaisin antaa ihollesi äärimmäisen valoa heijastavan, raikkaan hehkun ja loihtii hienovaraisesti säteilevän kohokohdan, joka loistaa sisältäpäin.

Vinkki 3: Kiiltävät huulet

Paras tapa viimeistellä minimalistinen puhdas tyttömeikkisi on hohtava huulikiilto. Muista valita herkkä sävy korostaaksesi mottoa "luonnollisuus", jota koko meikki säteilee.

Suosituksemme:

  • ILIA Beauty 's Balmy Gloss Tinted Oil -öljyn säteilevä kiilto saa huulet näyttämään täyteläisiltä, kun taas ripaus väriä korostaa luonnollista kauneuttasi.