IRÉN SKIN DEW UP Hydrating Discovery Kit

Setti elvyttävillä seerumeilla

30,19 €

sis. 24% alv. - plus toimituskulut

Sisältö: 1 setti

Vielä 2 kpl varastossa

Toimitus tiistaina, 01. helmikuuta: Tilaa tänään kello 07:00 mennessä.

Ominaisuudet ja edut

  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Virkistävä sekoitus
  • Setti sisältää 3 seerumia
  • Korkealaatuisilla ainesosilla
  • Uudistaa kuivuneen ihon
  • Vegaaninen Vegaaninen
  • Eläinkokeeton Eläinkokeeton

Tuotenro.: IR-IR-SRDK3-5-1, Sisältö: 1 setti, EAN: 4570057920133

Kuvaus tuotteesta

Setti ylimääräiselle kosteudelle.

IRÉN SKINin DEW UP -kosteuttava tutustumissetti yhdistää kolme korkealaatuista seerumia, jotka tarjoavat kuivalle iholle voimakasta kosteutta ja uudistavat sen tehden ihosta raikkaan ja säteilevän.

Setin tuotteet:

1x QUENCH-UP -kosteuttava seerumi

IRÉN SKINin QUENCH-UP-kosteuttava seerumi kosteuttaa ihoasi ja antaa sille säteilevän, raikkaan ilmeen. Kasvoseerumiin on lisätty 12 kosteuttavaa ainesosaa, jotka tarjoavat kuivalle iholle sen tarvitseman kosteuden pitkään. Mustikkauute, hyaluronihappo ja 4% NMF -liuos takaavat välittömän nesteytyksen ja vahvistavat siten ihon suojaa. Samanaikaisesti rypyt ja ohuet juonteet täyttyvät ja saat säteilevän, raikkaan ihon!

1x KEEP CALM rauhoittava seerumi

IRÉN SKINin KEEP CALM rauhoittava seerumi antaa stressaantuneelle, rasittuneelle iholle intensiivistä kosteutta. Avokadouute toimii runsaana C -vitamiinin, E -vitamiinin ja folaatin (B -vitamiini) lähteenä ja sillä on antibakteerinen ja antioksidanttinen vaikutus. Lakritsijuuriuutteesta saatava dikaliumglysyrritsaatti tuo koostumukseen rauhoittavia ominaisuuksia, sopii erityisesti herkille ihotyypeille. Kurkku-, Aloe vera- ja kaurauutteilla rikastettu iho saa intensiivistä kosteutta, ihosolujen lisääntyminen kiihtyy ja ihon suoja vahvistuu. Hyvin kosteutettu, rento iho!

1x SKIN REBOOT Antioksidant Serum

IRÉN SKINin SKIN REBOOT -antioksidanttiserumi antaa täyteläisemmän, raikkaan ihon, joka on täynnä säteilyä. Arvokkaalla punajuuriuutteella rikastettu tuote antaa iholle antioksidanttisen suojan, ja tämä ainesosa auttaa ihoa varastoimaan kosteutta ja tukee ihon uudistumista. Seerumin sisältämä kofeiini ja astaksantiini sisältävät myös antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihosoluja haitalliselta UV -säteilyltä ja vähentävät siten ennenaikaisen ihon ikääntymisen merkkejä. Niasiiniamidi vahvistaa voimakasta ihon suojakerrosta.

Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja eläinkokeettomia.

IRÈN SKIN on japanilainen puhdas kauneusbrändi, joka käyttää vain tieteellisesti puhtaita ainesosia eikä käytä muun muassa kuivattavia alkoholeja, parabeenejä tai tuoksuja.

Tuotetyypit: Seerumit
Merkki: IRÉN SKIN
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Ominaisuudet: Vegaaninen, Eläinkokeeton, kosteuttava, antioksidanttinen
Käyttötarkoitus: Kasvot

Kysymykset muille asiakkaille ja heidän vastauksensa tuotteesta IRÉN SKIN DEW UP Hydrating Discovery Kit

Löydä tuotetta kokeilleiden asiakkaiden vastaukset

Tuotearvostelut

arviota kielellä suomi tuotteesta IRÉN SKIN DEW UP Hydrating Discovery Kit

Samankaltaiset tuotteet: