IRÉN SKIN GLOW UP Anti-Aging Discovery Kit

Kasvoseerumi täydellistä hehkua varten

  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Setti sisältää: 3 seerumia
  • Edistää nuorekasta hehkua
  • Korkealaatuisilla ainesosilla
  • 30,19 €

sis. 24% alv. plus toimituskulut

Vielä 9 kpl varastossa

Toimitus maanantaina, 13. joulukuuta: Tilaa tänään kello 07:00 mennessä.

Toimitus jouluksi: Tee tilauksesi viimeistään ma, 13. joulukuuta klo 23:59 CET. Lisää tietoa

Sisältö: 1 setti

Toivelistalleni

Tuotenro.: IR-IR-SRDK2-5-1, Sisältö: 1 setti

EAN: 4570057920126

  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Setti sisältää: 3 seerumia
  • Edistää nuorekasta hehkua
  • Korkealaatuisilla ainesosilla

Kuvaus tuotteesta

Hanki nuorekas hehku!

IRÉN SKINin GLOW UP Anti-Aging Discovery -setti torjuu ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä innovatiivisilla superhedelmäraaka-aineilla. Kolmen seerumin yhdistelmä edistää tuoretta, nuorekasta hehkua!

Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja eläinkokeettomia.

IRÈN SKIN on japanilainen puhdas kauneusbrändi, joka käyttää vain tieteellisesti puhtaita ainesosia eikä käytä muun muassa kuivaavia alkoholeja, parabeenejä tai tuoksuja.

Setti sisältää:

1x FOREVER YOUNG Anti-Aging Serum

IRÉN SKINin FOREVER YOUNG anti-aging -seerumi on innovatiivinen ikääntymistä ehkäisevä seerumi, joka antaa nuorekkaan, säteilevän ja tasaisen ihon. Seerumiin on lisätty korkealaatuista goji-marjauutetta ja 10% Argireline-peptidiä, ja näin ihon ennenaikainen ikääntyminen vähenee, rypyt ja juonteet tasoittuvat, kollageenituotantoa stimuloidaan ja iho saa antioksidanttisuojaa. Hydrolysoitu manihot esculenta -mukulauute vaikuttaa kohottavasti asettamalla ohuen kalvon ihon päälle, jotta se voi toimia tehokkaasti. Caesalpinia Spinosa- ja Kappaphycus Alvarezii -uutteet suojaavat yhdessä ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja siten hidastavat ihon ikääntymisprosessia. Saat kiinteämmän, tasaisemman ja joustavamman ihon!

1x SKIN REBOOT Antioxidant Serum

IRÉN SKINin SKIN REBOOT -antioksidanttiserumi antaa täyteläisemmän, raikkaan ihon, joka on täynnä säteilyä. Arvokkas punajuuriuute antaa iholle antioksidanttista suojaa ja auttaa ihoa varastoimaan kosteutta ja tukee ihon uudistumista. Kofeiini ja astaksantiini sisältävät myös antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihosoluja haitalliselta UV-säteilyltä ja vähentävät siten ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Niasiiniamidi vahvistaa ihon suojaa.

1x STAR LIGHT Brightening Serum

IRÉN SKINin STAR LIGHT kirkastava seerumi kirkastaa hellävaraisesti ihoa vähentäen näkyviä pigmenttiläiskiä ja vähentäen liiallista melaniinituotantoa. Kasvoseerumi, joka sisältää super-aktiivista ainesosaa yuzua, 2% alfa-arbutiinia, niasiiniamidia ja mulperin uutetta, torjuu tummia läiskiä ja himmeää ihoa. Ihollesi annetaan todellinen energiapotku ja saat tasaisemman, säteilevän ihon.

Merkki: IRÉN SKIN

Kysymykset muille asiakkaille ja heidän vastauksensa tuotteesta IRÉN SKIN GLOW UP Anti-Aging Discovery Kit

Löydä tuotetta kokeilleiden asiakkaiden vastaukset

Tuotearvostelut

arviota tuotteesta IRÉN SKIN GLOW UP Anti-Aging Discovery Kit