Lixirskin Good Skin Trio Set

Päivittäinen puhdistus- ja hoitopakkaus

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Sisältää puhdistusaineen, naamion ja emulsion
 • Monitoimituotteet

 • Eläinkokeeton

Vastaavia tuotteita:

Egyptian Magic ihovoide

Kuvaus tuotteesta

Pakkaus sisältää 3 Lixirskin bestseller tuotetta:

C-vitamiinitahna, 30 ml

 • C-vitamiinitahna sisältää 10-prosenttista L-askorbiinihappoa, joka on tehokkaampaa kuin sen kemialliset vastineet, mutta sen on pysyttävä happamana toimiakseen. Siksi Lixirskin on kehittänyt tuotteen, joka neutraloi hapettunutta talia ja proteiineja palauttaaksesi kirkkaamman ulkonäön tylsälle, väsyneelle ja heikolle iholle. Se sitoo vapaita radikaaleja ja tarjoaa luonnollisen UVA- ja UVB-suojan säätäen samalla melaniinin tuotantoa paljastaen ihon, joka on elävämpi, elinvoimaisempi ja sileä. Kiinteämpi, tasaisempi ja hehkuva iho päivittäin.
  Käyttö : Lämmitä joka aamu herneen kokoinen määrä tahnaa puhtaiden kämmenien välissä ja levitä kasvoille, silmien ympärille, huulille, kaulalle ja dekolteelle. hiero tahnaa kosteilla sormilla. Anna tahnan vaikuttaa iholla muutaman minuutin ja pyyhi kasvot puhtaalla pyyheliinalla.
  Vinkki : Jos sinulla on enemmän aikaa aamuisin, anna tahnan vaikuttaa hieman kauemmin.

Electrogel Cleanser, 30 ml

 • Lixirskin on luonut puhdistusaineen, joka tekee kaiken: poistaa meikin, puhdistaa ja poistaa myrkyt. Puhdistusaine liuottaa meikin, pölyhiukkaset ja muut ympäristövaikutukset, kun se tunkeutuu ihon läpi puhdistaakseen huokoset.
  Levitys : Levitä runsaasti puhtailla, kosteilla käsillä kasvoihin (silmien alue mukaan lukien), kaulaan ja dekolteelle, hiero noin minuutin, anna vaikuttaa noin minuutin ja pyyhi kasvot puhtaalla pyyheliinalla. Tuotetta voidaan käyttää myös naamiona, levitä tuote kuivalle iholle ja anna vaikuttaa noin 3 minuuttia.

Universal-emulsio, 30 ml

 • Lixirskin on vakuuttunut siitä, että yhtä voidetta voidaan käyttää useampaan kuin yhteen kehon osaan, joten tämä universaali emulsio on suunniteltu kasvoille, silmienympäryksille, huulille, kaulalle, dekolteelle, käsivarsille ja käsille. Epätavallista emulgointitekniikkaa käytetään luonnollisen 10-prosenttisen SK:n saamiseksi, mikä tekee emulsiosta täydellisen käytettäväksi päivän aikana - etenkin kaupunkilaisille - tai meikinalusvoiteeksi.
  Käyttö : Lämmitä kämmenien välissä - levitä koko kasvoille, kaulalle, dekolteelle käsivarsille ja käsille. Hiero kunnes iho tuntuu kiinteämmältä.
Tuotetyypit: Päivävoiteet, Yövoiteet, Voide, Setit
Merkki: Lixirskin
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Ominaisuudet: Eläinkokeeton
Erityisesti: Naisille

arviota tuotteesta Lixirskin Good Skin Trio Set