MUKTI Organics Mikroneularulla iholle

Ammattimainen kauneudenhoitoväline kotikäyttöön

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Kuvaus tuotteesta

Tämä MUKTI Organicsin Mikroneularulla nuorentaa ja elävöittää ihon.

Rullan mikroneulat ovat hienojakoista titaaniseosta. Kasvoja rullattaessa neulat muodostavat pikkuruisia mikrokanavia, jotka auttavat levitetyn tuotteen imeytymisessä. Vaikuttavat aineet imeytyvät syvemmälle ihoon.

Ohuiden neulojen rullaaminen iholla on modernia ja tehokasta anti-aging-hoitoa, joka aktivoi ihon omat elpymisvoimat ja parantaa näin mm. ihon ulkonäköä. Jopa arvet ja rypyt vähenevät ja iho näyttää huomattavasti nuoremmalta.

Käyttö:

Suosittelemme käyttöä 2-3 kertaa viikossa.

1. Ensimmäiseksi kasvot puhdistetaan huolella.

2. ARullaa sitten tasaisella vauhdilla ja kevyesti painaen 3-4 kertaa kevyesti jokaista kasvojen kohtaa. Vältä silmiä ja huulia.

3. Rullaa ensin pystysuoraan, sitten vaakasuoraan ja lopuksi vinosti. Käsittele näin kaikki kohdat ja jätä herkät kohdat käsittelemättä tai rullaa niitä vain hyvin varovasti.

4. Käsittelyn tulisi kestää muutaman minuutin, ja se voidaan toistaa 2-3 kertaa viikossa.

5. Levitä lopuksi seerumia tai eliksiiriä.

Kivut:

Kivun tunteminen on hyvin yksilöllistä. Jotkut tuntevat herkissä kohdissa kevyttä nipistelyä, toisten mielestä rullaaminen on kuin miellyttävää hierontaa. Pääsääntöisesti oikein käytettynä rullan ei tulisi kuitenkaan aiheuttaa todellista kipua, sillä rulla rei'ittää vain uloimman ihokerroksen. Hoitotuotteet saattavat alkaa hieman pistelemään iholla käytön jälkeen. Tämä on normaali reaktio. Jos iho ärsyyntyy, vähennä rullan käyttöä.

Puhdistus:

Lisää muutama tippa eteeristä teepuuöljyä veteen ja puhdista rulla hammasharjalla joka 3. päivä. Säilytä matkoilla hyvin pakattuna, jotta harjaksille ei käy mitään.

Rulla tulisi vaihtaa uuteen aina 12 kuukauden välein.

Merkki: MUKTI Organics
Ominaisuudet: Vegaaninen, Eläinkokeeton

arviota kielellä suomi tuotteesta MUKTI Organics Mikroneularulla iholle