YLUMI Energy-kapselit

Ravintokompleksi, jossa on guaranaa, lääkesieniä ja yrttejä

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

YLUMI Clean-kapselit
YLUMI Coco Beauty Sparkle
YLUMI Luomu immuunikapselit

Kuvaus tuotteesta

ENERGY KAPSELIT sisältävät ravinnekompleksin korkealaatuisia yrttejä ja testattuja lääkesieniä, kuten Cordyceps, Chlorella, Spirulina, vihreä tee ja ginseng yhdistettynä välttämättömiin vitamiineihin (B3-vitamiini, B12-vitamiini, B2-vitamiini) ja guarana.

YLUMI- ravintolisät valmistetaan Saksassa asiantuntijoiden toimesta suurella rakkaudella ja vain huolella valituista, luonnollisista ja testatuista ainesosista. Ne ovat vegaanisia, gluteenittomia, torjunta-ainevapaita ja raskasmetallivapaita, ja ne on valmistettu ilman eläinkokeita.

Käyttösuositus:

Ota 2 kapselia päivässä aamulla tai ennen fyysistä rasitusta tai keskittymisvaihetta pienen veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Riittää 30 sovellukseen. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa poissa pienten lasten ulottuvilta. Ei sovellu raskaana oleville naisille.

Energiakapselit sopivat päivittäiseen kulutukseen, käyttöaikaa ei ole rajoitettu. ENERGY KAPSELIT voidaan yhdistää ihanteellisesti Beauty Capsules, Coco Beauty Sparkle tai Sleep Capsules.

Tuotetyypit: Ravintolisät
Merkki: YLUMI
Ominaisuudet: Vegaaninen, Eläinkokeeton

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta YLUMI Energy-kapselit