Sana Jardin Revolution de la Fleur Eau De Parfum No.7

Kukkivan raikas Eau de Parfum

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Sana Jardin Tiger By Her Side Eau De Parfum No.2
Sana Jardin Berber Blonde Eau De Parfum No.1
Sana Jardin Celestial Patchouli Eau De Parfum No.5

Kuvaus tuotteesta

Trooppinen kukkainen Eau de Parfum aistillisella nuotilla.

Sana Jardinin Revolution de la Fleur tuo mieleen Balin lämpimiä hiekkarantoja, joita ympäröi kukkameri ylang-ylangista, marokkolaisesta jasmiinista, frangipanista ja viettelevästä ruususta. Lämmin santelipuun ja vaniljan suudelman mukana et halua koskaan jättää tätä kermaista kukkaista tuoksuunelmaa. Sinun ei tarvitse. ;-)

Sana Jardin -tuoksut sisältävät korkean pitoisuuden eteerisiä öljyjä, ja siksi niillä on erinomainen säilöntä ja keskimääräistä korkeampi säilyvyys.

Tuoksupyramidi:

  • Ensituoksu: ruusu, frangipani
  • Sydäntuoksu: Neroli, Madagaskarin ylang ylang, Marokon jasmiini
  • Pohjatuoksu: vanilja, santelipuu

Luxury & Sustainability: Sana Jardin -brändin takana on "The Beyond Sustainability" -liike. Tähän sisältyy myös esimerkiksi "Orange Blossom Project". Tämä on aloite, joka varmistaa, että marokkolaisille naisille hajuvesituotannossa maksetaan oikeudenmukaisesti ja heille tarjotaan ammatillista tulevaisuutta erityiskoulutuksen kautta. Tuoksuöljyt uutetaan hajuveden valmistukseen tarvittavista appelsiininkukista, jonka jälkeen naiset jalostavat kukat tuotteiksi, kuten tuoksukynttiläksi tai appelsiininkukkavedeksi ja myyvät ne. He saavat pitää kaikki palkkansa.

Tavoitteena on jatkaa zero waste -ideaa, opettaa naisille taitoja, kuten markkinointi- ja johtamistaitoja, sekä auttaa heitä tulemaan taloudellisesti itsenäisiksi.

Tuotetyypit: Eau de Parfum
Merkki: Sana Jardin
Ominaisuudet: Eläinkokeeton

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Sana Jardin Revolution de la Fleur Eau De Parfum No.7