Kauneusopas

5 vinkkiä kuumina kesäpäivinä 5 vinkkiä kuumina kesäpäivinä

Vaikka monet pitävät kesää yhtenä vuoden kauneimmista kuukausista, kuumat lämpötilat voivat usein rasittaa kehoa ja mieltä. Annamme siksi sinulle 5 yksinkertaista vinkkiä, jotka auttavat pitämään pää kylmänä kesällä!

Vietämme Maan päivää - tänään ja joka päivä Vietämme Maan päivää - tänään ja joka päivä

Joka vuosi 22. huhtikuuta on Maan päivä. Päivä, jolloin ihmisiä tulisi kannustaa arvostamaan enemmän ympäristöä, kiinnittämään huomiota rajallisiin luonnonvaroihin ja harkitsemaan omaa kulutuskäyttäytymistään. Kestävän kehityksen aihe on erittäin...

Kansainvälisen naistenpäivän varainkeruu Kansainvälisen naistenpäivän varainkeruu

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi tuemme UNHCR:n avustusohjelmia pakeneville naisille 1 eurolla per tilaus. Ukrainan nykyinen tilanne osoittaa, kuinka nopeasti pakenemisesta voi tulla välttämätöntä.

Liikenaiset kauneusteollisuudessa Liikenaiset kauneusteollisuudessa

Kansainvälinen naistenpäivä on jo usean vuoden ajan kiinnittänyt huomiota tasa-arvoon ja tasa-arvoon. Tämän erityisen päivän kunniaksi esittelemme sinulle neljä brändiä, jotka ovat todellisten voimanaisten perustamia!

Tähtimerkkisetti: kalat (20.2. - 20.3.) ♓ Tähtimerkkisetti: kalat (20.2. - 20.3.) ♓

Hyväluonteinen, mielikuvituksellinen, empaattinen ja taiteellinen - nämä ovat ominaisuuksia, jotka kuvaavat usein kaloja. Selvitä, mitkä kauneustuotteet saavat kalan innostumaan!

Lahjaideoita ystävänpäivään Lahjaideoita ystävänpäivään

Ystävänpäivä on ihan nurkan takana! Kaikki ilahtuvat lahjasta. Olemme koonneet yhteen lahjavinkit, jotka saavat varmasti hymyn läheisesi huulille!

Pantone Color of the Year 2022 Pantone Color of the Year 2022

Vuoden Pantone-väri 2022 on valittu! Erikoisuutena: Tänä vuonna Pantone Color Institute on suunnitellut kokonaan uudelleen sen värin. Kirkkaan violetinsininen violetinpunaisella pohjasävyllä: PANTONE 17-3938 Very Peri

Uudenvuoden kauneusopas Uudenvuoden kauneusopas

Meillä on sinulle ihanteellinen kauneusopas tulevaan vuodenvaihteeseen: Valmistelevat hoitotuotteet säteilevää ihoa varten, vinkkejä henkeäsalpaavaan meikkiin sekä rauhoittavaan hemmotteluohjelmaan uuden vuoden ensimmäisenä päivänä!

Lahjaideamme jouluksi Lahjaideamme jouluksi

Ainutlaatuiset tuoksut, käytännölliset lahjasetit tai upeat meikkituotteet: jokainen on iloinen saadessaan joululahjan. Meillä on sinulle lahjaideoita, joista löydät varmasti sopivan lahjan!