Kauneusopas

Pantone Color of the Year 2022 Pantone Color of the Year 2022

Vuoden Pantone-väri 2022 on valittu! Erikoisuutena: Tänä vuonna Pantone Color Institute on suunnitellut kokonaan uudelleen sen värin. Kirkkaan violetinsininen violetinpunaisella pohjasävyllä: PANTONE 17-3938 Very Peri

Uudenvuoden kauneusopas Uudenvuoden kauneusopas

Meillä on sinulle ihanteellinen kauneusopas tulevaan vuodenvaihteeseen: Valmistelevat hoitotuotteet säteilevää ihoa varten, vinkkejä henkeäsalpaavaan meikkiin sekä rauhoittavaan hemmotteluohjelmaan uuden vuoden ensimmäisenä päivänä!

Lahjaideamme jouluksi Lahjaideamme jouluksi

Ainutlaatuiset tuoksut, käytännölliset lahjasetit tai upeat meikkituotteet: jokainen on iloinen saadessaan joululahjan. Meillä on sinulle lahjaideoita, joista löydät varmasti sopivan lahjan!

AHAVA: luonnon voima AHAVA: luonnon voima

AHAVAn erittäin tehokkaat hoitotuotteet edistävät virheetöntä, elpynyttä ihoa. Luonnollisista ainesosista ja ympäristötietoisena tuotantonaa valmistettu kosmetiikka luodaan sopusoinnussa luonnon kanssa.

Retinolihype: näin se vaikuttaa ihonhoidossa! Retinolihype: näin se vaikuttaa ihonhoidossa!

Tämä suosittu ikääntymistä estävä vaikuttava aine vähentää ryppyjä, vahvistaa ihon rakennetta ja antaa iholle antioksidanttisen suojan. Löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää monipuolisesta retinolista tästä blogikirjoituksesta.

5 hyödyllistä vinkkiä tummiin silmänalusiin 5 hyödyllistä vinkkiä tummiin silmänalusiin

Me kaikki tunnemme turvonneet silmät ja tummat silmänaluset, varsinkin lyhyen yön tai stressaavan työviikon jälkeen. Mutta mikä todella auttaa tummiin silmänalusiin? Tässä sinulle 5 arvokasta vinkkiä!

Mikä seerumi sopii ihollesi? Mikä seerumi sopii ihollesi?

Ravitseva kasvoseerumi on täydellinen lisä päivittäiseen hoitoon, mutta vain jos se sopii ihon tarpeisiin. Kerromme sinulle, mikä seerumi sopii sinulle parhaiten!

Kasvorulla - kauneustyökalu Kaukoidästä Kasvorulla - kauneustyökalu Kaukoidästä

Loputon hype: Kasvorullat ovat täällä pysyäkseen - unohtamatta Gua Shata. Mutta mitä kauneustyökalut tarkalleen voivat tehdä ja miten käytät niitä oikein? Lue lisää!

Hyaluroni tarkastelussa Hyaluroni tarkastelussa

Lähes jokainen ikääntymistä ehkäisevä hoitotuote sisältää hyaluronihappoa. Mutta mitä se oikein pitää sisällään, miten hyaluronihappo toimii ja sopiiko se edes ihollesi? Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tästä ikääntymistä estävästä...

Miksi aurinkovoide on keväällä erityisen tärkeää Miksi aurinkovoide on keväällä erityisen tärkeää

Kevät on tulossa ja siksi me nostamme esille aurinkovoiteet ja suojakertoimen sisältävät hoitotuotteet. Kerromme sinulle kaiken tietämisen arvoisen auringolta suojautumisesta sekä mitä kohtia et saisi missään nimessä unohtaa.

Beauty meets High-Tech Beauty meets High-Tech

Dr. Dennis Grossin High-Tech LED -valoterapianaamio on tehokas keino ryppyjä, aknea ja pigmenttiläiskiä vastaan. Kaikki samassa tuotteessa ja kaikki kotikäyttöön.