Kauneusopas

Kasvorulla - kauneustyökalu Kaukoidästä

Loputon hype: Kasvorullat ovat täällä pysyäkseen - unohtamatta Gua Shata. Mutta mitä kauneustyökalut tarkalleen voivat tehdä ja miten käytät niitä oikein? Lue lisää!

Miksi aurinkovoide on keväällä erityisen tärkeää

Kevät on tulossa ja siksi me nostamme esille aurinkovoiteet ja suojakertoimen sisältävät hoitotuotteet. Kerromme sinulle kaiken tietämisen arvoisen auringolta suojautumisesta sekä mitä kohtia et saisi missään nimessä unohtaa.

DRx SpectraLite FaceWare Pro Beauty meets High-Tech

Dr. Dennis Grossin High-Tech LED -valoterapianaamio on tehokas keino ryppyjä, aknea ja pigmenttiläiskiä vastaan. Kaikki samassa tuotteessa ja kaikki kotikäyttöön.

Kevätsiivouksen aika!

Kaikki loppuu aikanaan. Tämä pätee myös kosmetiikkatuotteisiin. On tärkeää tarkastaa aika-ajoin kosmetiikkatuotteiden päiväykset, purkkeihin ja purnukoihin saattaa nimittäin eksyä myös bakteereita ja likaa jos niitä säilytetään väärin.

Helppo tapa puhdistaa siveltimet

Meikkisiveltimet ovat käytössä lähes päivittäin ja ne ovatkin oikeita monitoimityökaluja. Usein hyviin siveltimiin tulee sijoitettua pieni omaisuus, mutta saatetaan kuitenkin unotaa, että säännöllinen hoito on myös tärkeää!