Kauneusopas

AHAVA: luonnon voima AHAVA: luonnon voima

AHAVAn erittäin tehokkaat hoitotuotteet edistävät virheetöntä, elpynyttä ihoa. Luonnollisista ainesosista ja ympäristötietoisena tuotantonaa valmistettu kosmetiikka luodaan sopusoinnussa luonnon kanssa.

Retinolihype: näin se vaikuttaa ihonhoidossa! Retinolihype: näin se vaikuttaa ihonhoidossa!

Tämä suosittu ikääntymistä estävä vaikuttava aine vähentää ryppyjä, vahvistaa ihon rakennetta ja antaa iholle antioksidanttisen suojan. Löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää monipuolisesta retinolista tästä blogikirjoituksesta.

5 hyödyllistä vinkkiä tummiin silmänalusiin 5 hyödyllistä vinkkiä tummiin silmänalusiin

Me kaikki tunnemme turvonneet silmät ja tummat silmänaluset, varsinkin lyhyen yön tai stressaavan työviikon jälkeen. Mutta mikä todella auttaa tummiin silmänalusiin? Tässä sinulle 5 arvokasta vinkkiä!

Mikä seerumi sopii ihollesi? Mikä seerumi sopii ihollesi?

Ravitseva kasvoseerumi on täydellinen lisä päivittäiseen hoitoon, mutta vain jos se sopii ihon tarpeisiin. Kerromme sinulle, mikä seerumi sopii sinulle parhaiten!

Kasvorulla - kauneustyökalu Kaukoidästä Kasvorulla - kauneustyökalu Kaukoidästä

Loputon hype: Kasvorullat ovat täällä pysyäkseen - unohtamatta Gua Shata. Mutta mitä kauneustyökalut tarkalleen voivat tehdä ja miten käytät niitä oikein? Lue lisää!

Hyaluroni tarkastelussa Hyaluroni tarkastelussa

Lähes jokainen ikääntymistä ehkäisevä hoitotuote sisältää hyaluronihappoa. Mutta mitä se oikein pitää sisällään, miten hyaluronihappo toimii ja sopiiko se edes ihollesi? Täältä löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tästä ikääntymistä estävästä...

Miksi aurinkovoide on keväällä erityisen tärkeää Miksi aurinkovoide on keväällä erityisen tärkeää

Kevät on tulossa ja siksi me nostamme esille aurinkovoiteet ja suojakertoimen sisältävät hoitotuotteet. Kerromme sinulle kaiken tietämisen arvoisen auringolta suojautumisesta sekä mitä kohtia et saisi missään nimessä unohtaa.

Beauty meets High-Tech Beauty meets High-Tech

Dr. Dennis Grossin High-Tech LED -valoterapianaamio on tehokas keino ryppyjä, aknea ja pigmenttiläiskiä vastaan. Kaikki samassa tuotteessa ja kaikki kotikäyttöön.

Kevätsiivouksen aika! Kevätsiivouksen aika!

Kaikki loppuu aikanaan. Tämä pätee myös kosmetiikkatuotteisiin. On tärkeää tarkastaa aika-ajoin kosmetiikkatuotteiden päiväykset, purkkeihin ja purnukoihin saattaa nimittäin eksyä myös bakteereita ja likaa jos niitä säilytetään väärin.

Helppo tapa puhdistaa siveltimet Helppo tapa puhdistaa siveltimet

Meikkisiveltimet ovat käytössä lähes päivittäin ja ne ovatkin oikeita monitoimityökaluja. Usein hyviin siveltimiin tulee sijoitettua pieni omaisuus, mutta saatetaan kuitenkin unotaa, että säännöllinen hoito on myös tärkeää!