Après ski ihollesi

Après ski ihollesi

Hoitovinkkimme hiihtolomallesi

Nyt mennään rinteille. Valitettavasti suosittu talviaktiviteetti ei tee ihollemme hyvää. Pakkaslämpötilat, kuiva ilma ja kommandopipojen käyttö rasittavat ihoa ja aiheuttavat ihon kuivumista ja halkeilua.

Siksi ihonhoitoon kannattaa varata paljon aikaa rinteillä vietetyn päivän jälkeen. Après ski -rutiinillamme saat ihosi loistamaan myös hiihtolomallasi.

Vaihe 1: kosteutta, kosteutta ja lisää kosteutta

Hiihdon aikana ihosi altistuu jäiselle ja erityisen kuivalle ilmalle tuntikausia, mikä voi johtaa kuivumiseen ja ihon sameuteen. Tämän välttämiseksi korkealaatuinen kosteusvoide on välttämätön. NUORIn Vital Facial Cream on kevyt voide, joka palauttaa ihon elinvoiman. Voide on valmistettu ainutlaatuisesta monihakaisesta hyaluronihaposta, joka voi tunkeutua syvemmälle ihoon ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Löydä monia muita kosteusvoiteita täältä .

Vaihe 2: uutta säteilyä silmillesi

Kahden päivän jälkeen rinteillä voi tapahtua, että silmien alla olevat tummat alueet leviävät ja silmänympärys menettää hehkunsa. Koska silmänympärysiho on erityisen herkkä, silmänaamiot voivat auttaa hemmottelemaan väsyneitä ja stressaantuneita silmänympärysalueita hellävaraisesti. Water Drench Hyaluronic Cloud Hydra-Gel -silmälaput lisäävät välitöntä raikkautta ja minimoivat juonteita. Sen kosteuttava vaikutus saa silmäsi taas loistamaan.

Täältä löydät valikoiman laadukkaita silmänhoitotuotteita.

Vaihe 3: ihanan pehmeät huulet

Kuivat ja halkeilevat huulet eivät vain näytä hyvältä, vaan ovat yleensä epämukavia tai jopa kipeitä. Kylmän ilman ja kostean lämmön yhdistelmä, joka yleensä muodostuu kommandopipojen alle, ei estä huuliasi halkeilemasta. Täyteläinen huulirasva tulisi siksi ehdottomasti käyttää Asprès Ski -rituaalina. Ceramidin Lip Pair kirjoittanut Dr. Jart+ on suunniteltu hoitamaan intensiivisesti kuivia ja kuivuneita huulia ja suojaamaan niitä kuivumiselta rakentamalla suojamuurin.

Täältä löydät lukemattomia muita huultenhoitotuotteita.