Pantone Color of the Year 2022

Pantone Color of the Year 2022

Tutustu trendivärisiin kauneustuotteisiin!

Vuoden Pantone Väri 2022 on valittu! Erikoisuutena: Tänä vuonna Pantone Color Institute on suunnitellut kokonaan uudelleen sen värin. Kirkkaan violetinsininen violetinpunaisella pohjasävyllä: PANTONE 17-3938 Very Peri

Tutustu nyt kauneustuotevalikoimaamme trendivärissä 2022 ja tuo pieni "Very Peri" kylpyhuoneen kaappiin tai meikkilaukkuun!

Kasvot

DR. Temt - Collagen Management Contour Lift Cream : Tämä yleinen päivähoito auttaa parantamaan ihosi tiheyttä ja kimmoisuutta. Samalla ryppyjä ja juonteita voidaan vähentää. Koe, kuinka iho näyttää täyteläiseltä ja kiinteältä käytön jälkeen ja kuinka se kiiltää!

Peter Thomas Roth - Skin To Die For Mattifying Primer : Tämä kevyt primer on ihanteellinen pohja meikille! Mattavaikutuksen ansiosta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Huokosten ja juonteiden ulkonäkö paranee. Herkkä, universaali sävy mukautuu jokaiseen ihonsävyyn!

FOREO - LUNA 3 (Sensitive Skin) : Tämä kasvoja puhdistava ja ikääntymistä estävä hierontalaite on ihanteellinen herkälle iholle. Se poistaa lian, meikkijäämät ja kuolleet ihosolut hetkessä ja puhdistaa ihon syvästi.

Hiukset

Foamie - Solid Shampoo Silver Linings : Onko sinulla vaaleat hiukset ja haluat vähentää keltaista sävyä? Sitten tämä shampoo on juuri oikea sinulle. Tulos: viileä, luonnollisen vaalea sävy ja täydellisesti hoidetut, kosteutetut hiukset.

GYADA - Hyalurvedic Clarifying Shampoo : Tämä kirkastava shampoo on ihanteellinen öljyisille, ohuille ja vaurioituneille hiuksille. Päänahka puhdistuu syvästi ja samalla hiusten pituus loistaa uudella kiillolla. Sisältää intensiivisen kosteutuksen!

IKOO - Shampoo - Talk the Detox : Hiuksesi ovat rasittuneet ja haluat saada ne takaisin tasapainoon? Tämä shampoo auttaa sinua ravitsevien ja puhdistavien aineosien, kuten kofeiiniuutteen ja vihreän teen, ansiosta!

Muita trendituotteita

OPI - Nail Lacquer Purples : Entä pieni "Very Peri" kynsiisi? OPI tarjoaa erilaisia violetteja sävyjä, jotka tekevät kynsistäsi hetkessä katseenvangitsijat.

Diana Vreeland - Full Gallop : Tämä jännittävä parfyymivesi lumoaa kukka-mausteisilla vivahteillaan. Korianteri, pippuri, meripihka ja myski antavat tuoksulle ainutlaatuisen luonteen.

Adrop - Hydrating Hand Sanitizer : Nykyään lähes jokaisella on käsidesi mukana. Joten miksi et käyttäisi yhtä trendivärissä 2022? Adropin kosteuttava käsienpuhdistusaine desinfioi käsiä tehokkaasti ja hemmottelee niitä samalla kosteudella. Miellyttävän ihon tunteen saamiseksi tarttumatta!