Uudenvuoden kauneusopas

Uudenvuoden kauneusopas

Tutustu hoito- ja meikkivinkkeihimme uudenvuodenaattoa varten!

Meillä on sinulle ihanteellinen kauneusopas tulevaan vuodenvaihteeseen: Valmistelevat hoitotuotteet säteilevää ihoa varten, vinkkejä henkeäsalpaavaan meikkiin sekä rauhoittavaan hemmotteluohjelmaan uuden vuoden ensimmäisenä päivänä!

Hoitoa, joka antaa säteilevän ihon

Kauneuden ystäville kattava hoito-ohjelma on osa valmistautumista uudenvuodenaaton juhliin: kuorinnat, naamiot ja silmälaput - kauneusohjelma alkaa!

Meidän vinkkimme:

Hämmästyttävän ihana meikki

Vastustamaton look hohtavilla vivahteilla tai intensiivinen väri huulilla - vai molemmat? Uudenvuodenaattona voi olla hieman enemmän! Yksi asia on kuitenkin varma: luotamme pitkäkestoiseen meikkiin, joka kestää koko yön!

Meidän vinkkimme:

  • Fullest Volumizing Mascara - ILIA Beauty : Tällä ripsivärillä annamme ripsille välittömästi lisää volyymia - viettelevän ilmeen saamiseksi! Ravitsevalla arginiinilla ja provitamiinilla B5 rikastetut ripsemme vahvistuvat ja saavat tärkeitä ravintoaineita.
  • Luomiväri - Inika Cosmetics : Tämä luomiväri sisältää erityisen runsaasti pigmenttejä ja parantaa ulkonäköämme koko illan ajan. Pitkäkestoisia värejä voidaan käyttää joko luomivärinä tai eyelinerina ja ne sopivat täydellisesti myös herkille silmille.
  • Kismatte™ Lip Trio - Sigma Beauty : Pitkäkestoinen huulipuna ei tietenkään saa puuttua uudenvuodenaattona. Sigman nestemäiset minihuulipunat sopivat jokaiseen käsilaukkuun, lisäävät intensiivistä väriä ja ovat mukavia käyttää!

Seuraavana päivänä

Uuden vuoden ensimmäinen päivä on ihanteellinen pienelle kauneuden hemmotteluohjelmalle, jotta edellisen illan merkit katoavat. Nämä tuotteet ovat parhaita ystäviämme pitkän yön jälkeen!

Meidän vinkkimme: