Miksi aurinkovoide on keväällä erityisen tärkeää

Miksi aurinkovoide on keväällä erityisen tärkeää

Näin suojaudut auringolta oikein

Kevät lähestyy ja ihomme ei tiedettävästikään unohda mitään. Siksi on nyt tehtävämme tarkastella lähemmin auringolta suojautumista. Vaikka tekisit mitä ihon ikääntymisen torjumiseksi, se ei auta, jos aurinkosuoja puuttuu. Vinkkiemme avulla voit nauttia rennosti ensimmäisistä auringonsäteistä ja tankata huoletta D-vitamiinia.

Kaikki tietämisen arvoinen täydellisestä aurinkosuojasta

Keväisten kävelylenkkien aikana keho ja mieli rentoutuvat. Onnentunteiden huumaamana unohdamme kuitenkin usein erittäin tärkeän asian: nimittäin suojata ihoamme UV-säteilyltä. Ja juuri harkittu aurinkovoiteen käyttö on paras ikääntymistä torjuva keino. Ota huomioon seuraavat asiat:

1. Päivävoide, jossa on suojakerroin
Erityisesti kasvot ovat alttiita UV-säteiden aiheuttamille vahingoille, ja siksi sinun pitäisi suojata niitä erityisen huolellisesti. Ehkäistäksesi ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sinun olisi hyvä käyttää päivävoidetta, jossa on suojakerroin. Aurinkovoiteen pääasiallinen tehtävä on suojata ihoa UV-säteilyltä. Kasvovoide, jossa on suojakerroin, hoitaa tämän tehtävän ja suojaa, hoitaa ja korjaa samalla.

2. Päivittäinen aurinkovoiteen levitys
Ihanteellista olisi ottaa aurinkovoide osaksi päivittäistä hoitorutiiniasi, oli sitten kesä tai talvi. Jo 20 minuuttia päivittäin auringossa ilman suojaa tekee vuodessa yhteensä 120 tuntia UV-kuormitusta. Ihosi kiittää sinua jokaisesta päivästä, jolloin käytät aurinkovoidetta.

Cosmeterie-vinkki: Korealaiset näyttävät, miten suojautua auringolta parhaiten: Bentonin Papaya-D Sun Cream suojakertoimella 38 +++.

3. Huuli- ja silmänympärysvoiteet suojakertoimella
Ihomme herkimmät alueet ovat tietenkin myös herkimpiä UV-säteille - ja me unohdamme ne usein. Erityisesti jos altistut suoralle auringolle, on suositeltavaa suojata huulet huulivoiteella. Pieni vinkki: voit hyödyntää useimpien huulivoiteiden riittoisuutta ja käyttää niitä myös silmänympärykseen.

Cosmeterie-Tipp: Der Sunscreen Lip Balm mit SPF20 von Mimitika ist ein beliebter Begleiter beim Sonnenbaden. Er bietet einen farblosen Schutz, der die Lippen nicht austrocknet!

4. Suojaa hiuksille
Hiuksemme eivät pala auringossa, ja siksi emme ajattele niitä ensimmäisenä, kun mietimme auringolta suojautumista. Silti on tärkeää, että suojaat hiuksesi UV-säteilyltä, koska nimenomaan pää altistuu usein auringolle. Tämän takia hiusten keratiinirakenne heikkenee ja hiukset alkavat katkeilla. Ehkäistääksesi tätä voit käyttää esimerkiksi shampoota, jossa on UV-suoja, tai levittää hiuksiin aurinkosuojaöljyä.


Seuraa Cosmeterieta sosiaalisessa mediassa ja pysy ajan tasalla kaikista kauneusuutisista ja arvonnoista!