Hyaluroni tarkastelussa

Hyaluroni tarkastelussa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä ihmeaineesta.

Ei ryppyjä, ei ikääntymisen merkkejä - ikääntymistä estävän aseen nimi on hyaluroni ja se lupaa nuorentuneen ihon, joka saa sinut tuntemaan olosi parhaassa tapauksessa 25 -vuotiaaksi ikuisesti. Mutta mikä on hyaluronihappo ja miten vaikuttava aine toimii?

Mikä on hyaluronihappo?

Aine on tunnettu ja sen vaikutukset ovat tunnettuja, mutta hyvin harvat ihmiset tietävät, mitä hyaluronihappo todellisuudessa on. Se on itse asiassa kaksoissokeri, joka on luonnollinen osa sidekudosta ja esiintyy solujen välisissä tiloissa ihossa ja nivelissä. Siellä se toimii kosteusvarastona, koska hyaluronihappo voi sitoa suuria määriä vettä pitääkseen nivelet voideltuina.

Miten hyaluronihappo toimii?

Ihollamme hyaluroni toimii vesisäiliönä ja tarjoaa kimmoisuutta ja joustavuutta. Iän myötä hyaluronin luonnollinen tuotanto kehossamme vähenee, minkä seurauksena iho menettää kimmoisuutensa ja kosteutensa. Tämä luo vähitellen ryppyjä ja kuivia ihoalueita. Tätä prosessia voidaan hidastaa oikealla hoidolla, ja juuri tässä hyaluronihappo tulee peliin. Erilaisia verkostoitumattomia hyaluronihappoja käytetään kosmetiikkatuotteissa ja ne imeytyvät ihoon välittömästi. Näin ollen päivittäinen hoito hyaluronihapolla on välttämätöntä, jotta ihosta tulee huomattavasti sileä ja terve.

Millaisia hyaluronihappoja on olemassa?

Hyaluronihappoa on kolme eri tyyppiä: lyhyt, keskipitkä ja pitkäketjuinen hyaluronihappo. Jälkimmäisellä on välitön vaikutus ja se kosteuttaa ihon pintaa, mikä tarkoittaa, että se toimii suojaavana kilpenä. Sitä saa usein kapseleina tai tableteina, ja sen on tarkoitus tukea ihon terveyttä päivittäisesti nautittuna. Lyhytketjuinen hyaluronihappo taas tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin ja saa aikaan erityisen tehokkaan ikääntymistä estävän vaikutuksen. Sitä käytetään enimmäkseen voiteissa, seerumeissa ja naamioissa, jotka virkistävät ihoa päivittäisessä käytössä.

Kenelle hyaluronihappo sopii ja mitä tulee ottaa huomioon sen käytössä?

Koska hyaluroni on, kuten jo mainittiin, endogeeninen aine, sitä voidaan yleensä käyttää kaikille ihotyypeille. Luonnollinen hyaluronihapon tuotanto vähenee 25 vuoden iästä lähtien, minkä vuoksi on suositeltavaa sisällyttää hyaluronihappo hoitoosi viimeistään siitä lähtien, jotta ihon ikääntyminen hidastuu. On parasta käyttää hyaluronihappotuotetta päivittäin optimaalisten tulosten saavuttamiseksi ja ihon terveyden ylläpitämiseksi pitkällä aikavälillä.


Seuraa Cosmeterieta sosiaalisessa mediassa ja älä missaa enää koskaan kauneusuutisia tai -kilpailuja!