Kasvorulla - kauneustyökalu Kaukoidästä

Kasvorulla - kauneustyökalu Kaukoidästä

Gua Sha, ruusukvartsi- ja jaderulla

Villityksenä alkaneesta hoidosta on tällä välin tullut korvaamaton osa kauneusrutiiniamme. Kasvorullat ja Gua Sha ovat välttämättömiä työkaluja kohdennetuille kasvohieronnoille, ja niillä on hämmästyttäviä vaikutuksia!

Mistä gua sha, ruusukvartsi ja jaderullat tulevat?

Se, mikä on ollut meillä trendi muutaman vuoden ajan, on tunnettu perinteisessä kiinalaisessa lääketieteeseessä vuosisatojen ajan. Hyvin varhaisessa vaiheessa kiinalaiset tunnistivat kivien piilevän voiman lievittää kipua, sillä ne ne tyhjentävät haitallisia aineita ihosta. Nykyään niitä käytetään etenkin niiden ikääntymistä ehkäisevän vaikutuksen ansiosta. Ruusukvartsi- ja jaderullilla sekä Gua Shalla tehdään kohdennettua kasvohierontaa.

Mikä vaikutus kauneustyökaluilla on?

Kuten jo lyhyesti mainittiin, nämä ovat kaikki kasvojen hierontatyökaluja, jotka on valmistettu parantavista kivistä, eri muotoisina. Kasvoissamme on 26 lihasta ja imusolmukkeita, jotka kovettuvat, kun stressi tai unen ja nesteen puute kerääntyy. Tuloksena on elottoman näköinen iho ja turvonneet alueet. Imukudosjärjestelmällä ei ole omaa pumppua, ja se on aktivoitava liikkeellä. Kasvohieronnalla stimuloit verenkiertoa ja epäpuhtaudet voidaan kuljettaa pois paremmin ja nopeammin. Lisäksi ihon toimintaa ja ihon omaa elastiinin ja kollageenin tuotantoa stimuloidaan. Iho näyttää pulleammalta ja saa säteilevää hehkua! Hieronta antaa kasvoille mahdollisuuden imeä paremmin seuraavat hoitotuotteet.

Ruusukvartsi- ja jaderullat

Vaaleanpunainen tai vihreä, ruusukvartsi tai jade - mitä haluat? Parantavat kivet eroavat paitsi väriltään, ja niillä on myös erilaisia ominaisuuksia.

Jade: Aasiassa jadekivi tarkoittaa terveyttä, sitä pidetään kuonaa poistavana ja rentouttavana, sen sanotaan olevan rauhoittava, ja se edistää happo-emästasapainoa.

Ruusukvartsi: Ruusukvartsista tehdyllä kivellä sanotaan olevan kiinteyttävä, verenkiertoa edistävä vaikutus. Lisäksi Aasiassa puhutaan stressin lievittämisestä ja parantumisesta.

Käyttö: Kasvohieronnan tulee aina tapahtua puhdistetuilla kasvoilla aamulla ja illalla. Yleensä aloitat kasvosi keskeltä ja rullat ulospäin toistuvasti. Silmien alueella on käytettävä pienempää telaa ja vieritettävä sitä silmäkulmasta ohimoon päin. Sinun tulisi myös rullata nenääsi hitaasti pienemmällä rullan päällä ja hieroa nenän kärjestä kulmakarvoihin. Kaulalla työskentelet varovasti alhaalta ylöspäin suuremman rullan kanssa. Lopuksi voit myös hieroa seerumin, kasvovoiteen tai jopa päivä- tai yövoiteen ihon kasvorullan avulla.

Gua Sha

Gua Sha on valmistettu myös ruusukvartsi- tai jadejalokivestä. Tämän tyyppisen kasvohieronnan on tarkoitus vapauttaa ihosi tukoksista ja kuonasta; siihen viitataan eräänlaisena detox-hoitona kasvoille. Verenkiertoa edistetään ja ihosta tulee raikas. Koska hieronta rentouttaa myös kasvosi lihaksia, Gua Sha tunnetaan myös anti-aging-vaikutuksestaan.

Käyttö : Kuten kasvorullan tapauksessa, voit käyttää kasvohierontaa Gua Shan kanssa aamulla ja illalla puhdistetulle iholle - ihanteellisesti sen jälkeen, kun olet käyttänyt rullaasi, jotta saat parhaat tulokset. Levitä valitsemasi kasvovoide ja aloita hieronta. On tärkeää, että asetat kiven aina kasvosi keskelle ja hierot sitä keskeltä ulospäin. Kaulalla työskentelet alhaalta ylöspäin.