Mikä seerumi sopii ihollesi?

Mikä seerumi sopii ihollesi?

Kerromme sinulle, mitä hoitoa tarvitset.

Mikä on maailman paras tunne? Kun levität kasvojenpuhdistuksen jälkeen ravitsevan kasvoseerumin ihollesi, joka imeytyy välittömästi ihoon ja jättää kosteutetun onnellisen tunteen. Joukossanne olevat ihonhoitoaddiktit tietävät tarkalleen, mistä puhumme. Mutta mikä on kasvoseerumien tarkoitus ja mikä sopii millekin ihotyypille?

Mikä on kasvoseerumi?

Jos täydennät kasvojenhoitorutiinia seerumilla, saat erittäin tiiviin hoidon erityisen kevyellä koostumuksella, jotta ihosi voi imeä ainesosat erityisen hyvin. Koska seerumeissa ei käytetä rasvatasapainoa palauttavia aineita, seerumi tunkeutuu ihoon erityisen tehokkaasti ja voi tarjota sille tarvitsemansa ainesosat pidemmän aikaa. Periaatteessa on siis suositeltavaa käyttää seerumia kaikille ihotyypeille ja tyydyttää sillä ihon tarpeet.

Milloin seerumia käytetään?

Käytä seerumia aina heti kasvojen puhdistuksen jälkeen, puhtaalle, muuten käsittelemättömälle iholle. Käytätkö sitä aamulla vai illalla, riippuu ainesosista. Seerumi, joka on täynnä antioksidanttisia vitamiineja, suojaa sinua haitallisilta ympäristövaikutuksilta päivän aikana, joten sitä tulee käyttää aamulla. Ikääntymistä estävä seerumi, joka sisältää aktiivisia ainesosia, kuten BHA:a, AHA:a, tai retinolia, tulee levittää illalla.

Levitys on mahdollista eri tavoin. Levitä muutama tippa seerumia suoraan kasvoillesi ja taputtele sitä varovasti ihoon. Tai voit levittää tuotteen käsiesi väliin ja painella kevyesti kämmeniäkasvoillesi. Toinen vaihtoehto on hieroa seerumi ihoon kasvorullalla ja yhdistää hoito rauhoittavaan kasvohierontaan.

Mikä kasvoseerumi sopii ihotyypillesi?

Seerumi normaalille iholle ja pigmenttiläiskiä vastaan

Jos sinulla on normaali ihotyyppi, sinun on suositeltavaa käyttää C -vitamiinia sisältäviä seerumeita. Nämä ravitsevat ja elvyttävät ihosi, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta ja antavat hehkua! Lisäksi vitamiini estää liiallista melaniinin muodostumista ja estää pigmenttiläiskien muodostumista.

Seerumi kuivalle iholle

Seerumit, jotka sisältävät hyaluronihappoa, ovat ihmeaseita kuivalle iholle. Ainesosat antavat kuivalle iholle ylimääräistä kosteutta ja edistävät ihon joustavuutta - mikä tarkoittaa, että niillä on suuria ikääntymistä estäviä vaikutuksia.

Seerumi herkälle iholle

Herkälle iholle sinun tulee käyttää lempeitä, rauhoittavia ainesosia, kuten Aloe veraa tai kehäkukkaa. Iho kosteutetaan hellävaraisesti ja ihon vastustuskyky vahvistuu.

Ikääntymistä estävä seerumi

Voit jarruttaa ikääntymisen merkkejä käyttämällä seerumeja, joissa on retinolia, ferulihappoa, glykolihappoa tai peptidejä. Ne tukevat ihon suojakerroksen korjaamista ja tasoittavat ohuita juonteita ja ryppyjä.

Seerumi epäpuhtaalle iholle

Salisyylihappo torjuu epäpuhtauksia ja näppylöitä ja siksi rakastamme sitä! Tämä tehokas ainesosa julistaa sodan epäpuhtaalle iholle ja jättää ihon puhdistetuksi.

Voit myös sisällyttää erilaisia seerumeita hoitotuotteisiisi aamulla ja illalla, ja joitain voit jopa yhdistää suoraan toisiinsa.