Monipuolinen Aloe vera

Monipuolinen Aloe vera

Yksi vaikuttava aine - monia etuja

Aloe vera on aktiivinen ainesosa, joka torjuu tehokkaasti kuivaa ihoa ja epäpuhtauksia, ja sitä löytyy useista kosmeettisista tuotteista. Mutta miten Aloe vera -geeli saadaan, mikä vaikutus sillä on ja missä tuotteissa se toimii erityisen hyvin?

Aloe veraa pidetään todellisena moniosaajana, ja sitä löytyy aktiivisena ainesosana joistakin kosmeettisista tuotteista - vartalosta kasvojen ja hiustenhoitotuotteisiin. Geeli uutetaan Aloe vera -kasvista. Tämän tulee olla vähintään viisi vuotta vanha, jotta sen sisältämät vaikuttavat aineet voivat kehittää voimansa täysin. Geelin keräämiseksi Aloe veran lehdet leikataan mahdollisimman läheltä vartta ja geelin annetaan valua pois kasveista. Geeli on tehokkain levitettynä tuoreena iholle. Sillä on viilentävä vaikutus auringonpolttamiin, se auttaa ihoa uusiutumaan, rauhoittaa sitä ja sen sanotaan olevan ärsytystä estävä ja antiseptinen. Lisäksi Aloe vera -kasvin geeli on äärimmäinen kosteuttaja. Se koostuu 200 aktiivisesta aineosasta, mukaan lukien lukuisia vitamiineja, entsyymejä, kivennäisaineita, aminohappoja, eteerisiä öljyjä ja salisyylihappoa.

Vaikuttava ainesosa sopii koko perheelle. Vinkkimme : Aloe Veralla parranajogeelissä on erityisen kosteuttava vaikutus ja se auttaa ehkäisemään punoittavia ihoalueita ja karvanajosta johtuvia näppyjä. Lisäksi geeli sopii hyvin ripsien ja kulmakarvojen geeliksi jäähtyneenä.

Tutustu tuotevinkkeihimme, jotka on rikastettu tällä hyödyllisellä vaikuttavalla aineella:

  • Foamie Firm Facial Cleanser Aloe You Vera Much : Kiinteä kasvojenpuhdistusaine on ihanteellinen normaalille ja kuivalle iholle. Aloe vera -uute ja ravitseva mantelimaito kosteuttavat puhdistuksen aikana ja varmistavat, että iho ei kuivu. Ihon mukaan sovitettu pH-arvo ja saippuaton koostumus lupaavat erityisen miedon puhdistuksen.
  • Benton Aloe BHA Skin Toner : Tämä kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkemmälle ongelma-iholle. Valmistuksessa käytetään aitoa aloe vera -vettä veden sijasta. Benton Aloe -sarja käyttää luonnollisia säilöntäaineita ja luonnollisia ainesosia, kuten BHA:ta ja etanauutetta. BHA:lla (salisyylihapolla) on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia ja se vähentää epäpuhtauksia ja ihon punoitusta. Kasvoveden kosteuttava ja viilentävä vaikutus rauhoittaa ihoa, puhdistaa huokoset ja auttaa paikallisia tulehduksia vastaan. Tulos: kirkas iho ja heleä iho!
  • Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel : Holika Holikan rauhoittava hoitogeeli sisältää 99% aloe vera -uutetta, joka virkistää kuivaa ja ärtynyttä ihoa hetkessä. Geeli imeytyy nopeasti jättämättä tahmeaa kalvoa. Viilentävän vaikutuksensa ansiosta geeli tekee stressaantuneesta ihosta taas pehmeän ja kimmoisan parranajon, intensiivisen kuorinnan tai auringonoton jälkeen.
  • Lunar Glow -merilevä- ja aloe-silmägeeli : Hei hei, turvonneet silmät! Tämä nopeasti imeytyvä ja virkistävä silmänympärysgeeli, jossa on merilevää ja aloe veraa, tekee turvonneista ja väsyneistä silmistä historiaa! Läpinäkyvä geeli on rikastettu merikollageenilla, aktiiviaineella, joka sisältää runsaasti A-, B-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä luonnollisia rasvahappoja ja jolla on uudistava vaikutus. Kuivuuden aiheuttamat pienet rypyt ja hienot juonteet tasoittuvat välittömästi.