Hiustenhoitorutiinisi kesällä

Hiustenhoitorutiinisi kesällä

Hiukset, jotka ovat yhtä terveet ja säteilevät kesän jälkeen kuin ennen!

Kesällä hiukset tarvitsevat usein enemmän hoitoa ja erityistä huomiota , koska ne vaurioituvat ulkoisten vaikutusten, kuten auringossa, kloorin tai merisuolan vaikutuksesta. Siksi esittelemme sinulle hiustenhoitorutiinin, joka tarjoaa optimaalisen hoidon ja suojan ja on siksi ihanteellinen kuumempiin kuukausiin. Hiukset, jotka ovat yhtä terveet ja säteilevät kesän jälkeen kuin ennen!

Vaihe 1 : Foamie - kiinteä hibiskusshampoo
Pelastaja kuiville, vaurioituneille hiuksille! Tämä kiinteä shampoo ravitsee hiuksia ja tekee niistä terveet. Sen pH-arvo 5,5 on ihanteellisesti säädetty päänahan ja hiusten tarpeisiin. Kuten nimestä voi päätellä, shampoo tuoksuu ihanalta hibiskukselta. Foamie on vegaaninen, silikoniton ja mineraaliöljytön. Kiinteä, kompakti shampoo sopii mainiosti myös matkoille!

Vaihe 2 : Gyada - Ravitseva ja rakennetta uudistava hiusnaamio
Tämä ravitseva ja hoitava hiusnaamio sopii erityisesti kuiville hiuksille, jotka taipuvat halkeilemaan, sillä se tasoittaa ja hoitaa intensiivisesti hiuskuituja. Ravitsevat ainesosat, kuten murumuru-voi, arginiini, glutamiini, pellavansiemenöljy sekä guarana ja malva, rakentavat uudelleen kuivia ja hauraita hiuksia. Shampoopesun jälkeen levitä naamio pyyhekuiviin hiuksiin ja huuhtele muutaman minuutin kuluttua. Lisävinkinä hiukset voidaan peittää pyyhkeellä naamion imeytyessä, jotta tuloksena oleva lämpövaikutus voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Vaihe 3 : Rahua - Legendary Amazon Oil
Kiiltäville hiuksille, ilman halkeamia ja pörröisyyttä. Öljyn korkealaatuiset komponentit, kuten kasvi- ja kukkaöljyt, tunkeutuvat syvälle hiusjuureen ja varmistavat kiiltävät hiukset tyvestä latvaan. Tuote on silikoniton ja sitä voidaan käyttää päivittäin. Levitä yksi tai kaksi pumppausta kosteiden tai kuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin pesun jälkeen.

Vaihe 4 : Elizabeta Zefi - Multi Moisturizing Spray
Tämä monipuolisesti kosteuttava suihke, jota voidaan käyttää hiuksille ja iholle, on erittäin kosteuttava ainesosien, kuten Aloe veran ja merileväuutteen, ansiosta. Näin kuivista hiuksista tulee nopeasti taas kiiltävät hiukset! Suihke on vegaaninen, silikoni- ja parabeeniton, dermatologisesti testattu ja suojaa ihoa ja hiuksia kuivumiselta.