5 hyödyllistä vinkkiä tummiin silmänalusiin

5 hyödyllistä vinkkiä tummiin silmänalusiin

Mikä todella auttaa tummiin silmänalusiin?

Jos yö on ollu hieman lyhyempi tai työviikko hieman stressaavampi, se näkyy usein suoraan silmien alla. Tummien silmänalusten ja turvonneiden silmien syyt liittyvät usein väsymykseen tai stressiin, joita molempia ei aina voida välttää. Joten mikä todella auttaa tähän vaivaan?

Mikä aiheuttaa tummia silmänalusia?

väsymys

Jos et saa tarpeeksi unta, veressä on hapenpuute, minkä seurauksena happipitoisuus laskee ja veri näyttää tummemmalta. Koska iho silmien ympärillä on erityisen ohut, tämä näkyy myös visuaalisesti. Virtausnopeuden ja hapen puutteen vuorovaikutus edistää tummia silmänalusia.

stressi

Jos olet loppuunpalanut, stressaantunut tai uupunut, solut menettävät vettä ja iho muodostaa ryppyjä ja tummia varjoja. Tämä näkyy erityisesti silmien ympärillä olevalla herkällä alueella ja ilmenee tummina silmänalusina.

5 vinkkiä tummiin silmänalusiin ja turvotukseen

1. Vinkki silmien hoitoon: A -vitamiini

Runsas A -vitamiiniseerumi voi tehdä ihmeitä. Erittäin tiivistettyä A -vitamiinia löytyy esimerkiksi kurpitsista, ja se toimii eliksiirinä ryppyjä vastaan ja keventävän vaikutuksensa ansiosta myös tehokkaasti hyperpigmentaatiota vastaan. Nuorekas, säteilevä silmänympärys!

2. Vinkki silmien hoitoon: oikea ravitsemus

Käyttämämme nikotiini ja alkoholi aiheuttavat ihon ikääntymistä ja tummia silmänalusia Niitä kannattaa siis välttää! Toisaalta sinun on varmistettava, että käytät tarpeeksi rautaa tukemaan hapenottoa, varastointia ja veren muodostumista kehossa. Näin taistelet tummia silmänalusia vastaan sisältäpäin!

3. Vinkki silmien hoitoon: kasvorulla

Ruusukvartsista ja jadesta valmistetut kasvorullat auttavat kiinteyttämään ihoa säännöllisesti, mutta niiden tiedetään myös vähentävän turvotusta. Rullat, joissa on lisäksi pienempi pää, ovat ihanteellisia silmien alla olevalle alueelle ja sopivat silmänalusiin. Jos pidät rullaasi jääkaapissa, voit lisätä sen vaikutusta ja vähentää tummia silmänalusia erityisesti!

4. Vinkki silmien hoitoon: kofeiini

Kofeiinilla rikastetut voiteet stimuloivat verenkiertoa ja edistävät veren nopeampaa virtausta. Silmien alla olevat ohuet verisuonet supistuvat ja näyttävät vähemmän sinisiltä, mikä voi tehokkaasti torjua tummia silmänalusia.

5. Vinkki silmien hoitoon: neste

Kuten lähes kaikissa iho-ongelmissa: nesteet auttavat! Suuri nesteen saanti auttaa vähentämään tummia silmänalusia. Tummat varjot ovat usein merkki veden puutteesta!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa äläkä missaa uusimpia trendejä tai mahtavia kilpailuja!