5 vinkkiä kuumina kesäpäivinä

5 vinkkiä kuumina kesäpäivinä

Näin pidät pää kylmänä kuumista lämpötiloista huolimatta

Vaikka monet pitävät kesää yhtenä vuoden kauneimmista kuukausista, kuumat lämpötilat voivat usein rasittaa kehoa ja mieltä. Annamme siksi sinulle 5 yksinkertaista vinkkiä, jotka auttavat pitämään pää kylmänä kesällä!

Vinkki 1: Ota haalea suihku

Itse asiassa emme voi usein kuvitella mitään parempaa kuin kylmä suihku kuumina päivinä, mutta tämä on itse asiassa haitallista - koska kylmä vesi järkyttää verenkiertoa, kohottaa verenpainetta ja suonet supistuvat nopeasti. Tulos: jäähtymisen jälkeen hikoilet entistä enemmän. Siksi on suositeltavaa käyttää haaleaa vettä suihkussa.

Vinkkimme: Holika Holikan virkistävä Aloe 92% Shower Gel kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee ihoärsytystä. Aloe vera, kurkku-uutteet ja rohtosammakonputki antavat lisää raikkautta.

Vinkki 2: Virkistystä tien päällä

Virkistävät seerumisuihkeet ovat ihanteellinen kumppani liikkeellä ollessasi. NEOGENin H2 Dermadeca Serum Spray kosteuttaa ihoa hellävaraisesti, ja sillä on elvyttävä vaikutus. Juuri oikea asia rentouttaa virkistystä varten kesken päivän!

Vinkki 3: lisäraikkautta jääkaapista

Peter Thomas Rothin Cucumber Gel Maskilla on viilentävä vaikutus, jos säilytät sitä jääkaapissa. Virkistävä naamio on rikastettu kurkkuuutteella ja aloe veralla ja kosteuttaa ihoa optimaalisesti - täydellinen myös auringonoton jälkeen!

Vinkki 4: Liota jalkoja ennen nukkumaanmenoa

Jalat ovat usein turvonneet ja tuntuvat raskaalta pitkän, kuuman päivän jälkeen. Vinkkimme: jalkakylpy piparmintun tai muilla kylpylisäaineilla ja jääkuutioilla! Rentouttava jalkanaamio täydentää kauneusohjelman täydellisesti. Iroha Naturen Peppermint Relaxing Socks lievittää raskaiden, väsyneiden jalkojen tunnetta ja jättää jalat silkinpehmeiksi.

Vinkki 5: Kuumavesipullosta tulee jäähdytyspullo

Se todella toimii: Täytä kuumavesipullo kylmällä vedellä, laita se jääkaappiin noin 2 tunniksi ja nauti sitten viilentävästä vaikutuksesta.