Lahjaideamme jouluksi

Lahjaideamme jouluksi

Naisille ja miehille

Ainutlaatuiset tuoksukynttilät, erityiset hajuvedet, innovatiiviset kauneustarvikkeet tai käytännölliset lahjasetit: jokainen on iloinen saadessaan joululahjan. Meillä on sinulle lahjavinkkejä, joista löydät varmasti sopivan lahjan!

Joululahjat ovat tärkeä osa joulua.
Mutta vuosi toisensa jälkeen joulu on aivan nurkan takana nopeammin kuin uskotkaan, ja joululahjojen aiheuttama stressi alkaa.
Meillä voit nojautua taaksepäin ja rentoutua ja ostaa trendikkäimmät lahjat läheisillesi tai itsellesi sohvaltasi.

Olipa kyseessä pieni lahja tai erityiset joululahjat – olemme jo löytäneet täydelliset lahjat sinulle.

Setit

Laajasta lahjasettivalikoimastamme löydät kaiken mitä voit toivoa.

Täydelliseen manikyyriin ilman salonkikäyntiä! Manucuristin Green Flash Starter Kit sisältää kaiken mitä tarvitset ammattimaiseen geelimanikyyriin: pohja- ja pintalakan, värillisen lakan, kynsilakanpoistoaineen ja UV-lampun. Lakat ovat vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja ne on valmistettu Ranskassa. Saat hyvin hoidetut, kauniit kynnet tämän setin ansiosta!

ZARKOPERFUME 5 Star Kit sisältää 5 myydyintä molekyylituoksua käytännöllisessä matkakoossa. Hienovaraiset tuoksut paljastavat tuoksunsa eri tavoin käyttäjästä riippuen ja niitä voidaan myös yhdistää toisiinsa - lukuisia ainutlaatuisia ja yksilöllisiä tuoksuvariaatioita!

Mikä iho ei kaipaisi ylimääräistä annosta kosteutta? IRÉN SKINin DEW UP Hydrating Discovery Kit -sarja koostuu kolmesta korkealaatuisesta seerumista, jotka antavat iholle raikkaan, säteilevän ilmeen - ihanteellinen lahja jokaiselle ihotyypille, sillä tuotteet ovat hajusteettomia, ilman kuivattavia alkoholeja ja parabeeneja!

Erikoistuoksut

Ainutlaatuiset erkoistuoksut ovat erityisiä lahjoja erityisille ihmisille. Cosmeterieltä löydät ainutlaatuisia hajuvesiä, jotka vievät sinut aistillisille tuoksumatkoille.

Vinkkimme kaikille niille, jotka haluavat erottuvampia tuoksuja: Ei. 33 VILD by Frau Tonis Parfum . Tämä ainutlaatuinen tuoksu, joka on valmistettu parfyymitehtaassa Saksassa, on todellinen lausunto timjamin, sahramin ja mokan aromeillaan. Yhdessä vadelmien ja hienojen paahdettujen aromien kanssa syntyy täydellinen harmonia.

Erikoisia koostumuksia löytyy myös hajuvesibrändiltä Schwarzlose Berlin . "Moderni Berliini" löytyy hajuvesien nimistä ja puristisista pulloista, jotka ovat todellinen katseenvangitsija. Mausteinen ja hedelmäinen Eau de Parfum Treffpunkt 8 Uhr yhdistää mangon, inkiväärin ja vetiverin hedelmäiset ja vihreät harmoniat ja luo näin erityisen hajukokemuksen.

The Muse by ZARKOPERFUME on Eau de Parfum, jossa on puuterimaisia ja samalla raikkaita tuoksuja. Tuore pyykki, joka kuivuu auringossa, puuvillankukat, jotka heiluvat tuulessa, ripaus puuteria, pehmeitä puuaromeja ja ripaus kukkia - tämä on paras tapa kuvailla tätä ainutlaatuista tuoksukoostumusta.

Meikit

Cosmeterien kosmoksesta löydät kaiken mitä kauneuden ystävän sydän kaipaa.

ILIA Beautyn Multi Stick loihtii väriä sekä iholle että huulille ja samalla sillä on ravitseva vaikutus. 2-in-1-puikko sisältää sheavoita ja avokadoöljyä ja kosteuttaa ihoa.

SWEEDin Lash Lift Mascara loihtii WOW-vaikutuksen katseeseesi ja antaa intensiivistä volyymia ja varmistaa pitkät, määritellyt ripset. Innovatiivisella harjalla jokainen ripsi värjätään tyvestä latvaan. Sen sisältämän pantenolin ansiosta ripset myös vahvistuvat ja saavat hoitoa.

Meikin ystävät, joilla varmaankin on jo kaikki uusimmat kauneustuotteet, ovat silti takuulla iloisia Sigma Beautyn Essential Travel Brush Setistä. Harjasetissä on välineet jokaiseen meikkitilaisuuteen ja se koostuu 7 siveltimestä kasvoille ja silmille. Käytännön kuljetuslaatikon ansiosta siveltimet on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Ja kauneuden ystävät tietävät varmasti: Sigman siveltimet tekevät vaikutuksen huippulaadullaan!

Miehille

Täydellisten lahjojen löytäminen miehille voi joskus olla hieman vaikeampaa - mutta ei vinkkiemme avulla!

Mitä tulee ihonhoitoon, monet miehet pitävät yksinkertaisesta ja nopeasta. Gruff Stuff Spray on Moisturizer on siksi ihanteellinen lahja kaikille, sillä se sopii kaikille ihotyypeille. Suihke kosteuttaa ja samalla sillä on ikääntymistä estävä vaikutus. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon sileäksi - täydellinen myös parranajon jälkeiseen hoitoon!

Erityinen lahja erityiselle miehelle elämässäsi on Eau de Parfum Une Nuit Nomadelta . Mr Vetiver on tyylikäs ja kirpeä tuoksu, jossa on erottuva aromi, joka lumoaa ensituoksussa kadarmumman ja greipin aromeilla ja pohjatuoksessa vetiverillä ja meripihkalla.

Jos miehellä on parta, Percy Noblemanin Beard Grooming Kit on mukava yllätys joulukuusen alla. Parranhoitosarja sisältää 4 parranhoitoon tarvittavaa tärkeää tuotetta.