Beauty meets High-Tech

Beauty meets High-Tech

Tervetuloa kauneuden uuteen aikakauteen!

Dr. Dennis Grossin High-Tech LED -valoterapianaamio on tehokas keino ryppyjä, aknea ja pigmenttiläiskiä vastaan. Kaikki samassa tuotteessa ja kaikki kotikäyttöön. Tätä Dr Dennis Grossin SpectraLite FaceWare PRO:ta käytetään vain kolme minuuttia päivässä!

Tämä High-Tech-naamio työskentelee 100:n punaisen ja 62 sinisen LED-lampun avulla, jotka on upotettu naamioon. Tämä mahdollistaa kolme erilasta hoitovaihtoehtoa: punavalo, sinivalo tai näiden yhdistelmä.

Punainen valo kiihdyttää kollageenin ja elastaanin tuotantoa, ja tämä vähentää ryppyjä, pigmenttihäiriöitä, auringon aiheuttamia vaurioita ja punoitusta ja kohottaa ihon rakenteen tiheyttä.

Sininen valo torjuu aknebakteereja ja ehkäisee näin epäpuhtauksien muodostumista.

Punavalo- ja sinivaloterapian yhdistelmä torjuu samanaikaisesti ryppyjä ja aknea. Myös punoitus rauhoittuu, tulehdukset lievenevät ja ihon tiheys paranee huomattavasti.

Käyttö sujuu helposti kuin leikki: Naamio, jossa on säädettävä pään ympäri menevä nauha, asetetaan kasvoille päivittäisen puhdistuksen jälkeen ja sitten valitaan haluttu hoitomenetelmä. Laite sammuu automaattisesti kolmen minuutin käsittelyn jälkeen.
Tämä SpectraLite FaceWare PRO ei ole paljon matkustavillekaan ongelma, sillä voit ottaa oman Drx SpectraLite FaceWare Pro -naamiosi säilytyslaukussa mukaan kaikkialle, ja ladata sen mukavasti USB-liitännän avulla.