AHAVA: luonnon voima

AHAVA: luonnon voima

Tasapainossa luonnon ja tieteen kanssa.

"Tieteemme on luonnon ohjaama ja kehittää ihon, hiusten ja kehon hoitokoostumuksia, jotka vaikuttavat sisältä ulospäin."

Mikä on AHAVAn tarina?

AHAVA -brändi luotiin vuonna 1988 ja sen tavoitteena on kehittää luonnon kanssa yhteensopivia hoitotuotteita. Tiimi oli omistautunut tutkimaan, suojelemaan ja palvomaan luontoa. Niinpä he asettivat nykyisen Israelin Kuolleenmeren alueen tutkimuksensa painopisteeksi. He pyrkivät ymmärtämään paremmin, mitkä mineraalit ja kasviaineet hyödyttävät ihoa ja miten niitä voidaan käyttää innovatiivisessa kosmetiikassa.

Luonnonilmiö: AHAVAn Osmoter ™

AHAVAn legendaarinen, patentoitu osmoottori luotiin intensiivisen luonnon, ihon ja ihmisten tutkimuksen avulla. Se on mineraalikatalyytti, joka käyttää Kuolleenmeren dynaamisia elementtejä tarjotakseen iholle ennennäkemättömän kosteuden. Ravinteet ja kosteus tunkeutuvat ihon syvyyksistä ulompiin kerroksiin, joten AHAVA -hoitotuotteet aktivoituvat sisältä ulospäin.

Ympäristötietoisuus ensin

AHAVA -brändi luottaa syvään yhteyteensä maapalloomme. Tämän seurauksena reseptien valmistuksessa huolehditaan siitä, että niillä on mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Esimerkki tästä on veden palautusprosessi tuotantolaitoksessa, paikallista kasvistoa käytetään jätteiden suodattamiseen.

Koostumukset mikroskoopin alla

AHAVA uskoo, että kosmetiikkavalmisteiden tulee olla läpinäkyviä asiakkaille. Lupaukset heidän hoitotuotteilleen ovat:

  • Tuotteet eivät sisällä parabeeneja.
  • AHAVA -tuotteet ovat vegaanisia.
  • Hoitotuotteillesi tehdään tiukat allergiatestit, ja siksi ne soveltuvat myös herkälle iholle.
  • Ainesosat ovat peräisin luonnosta ja ne on valmistettu ilman GMO:ta.
  • AHAVA tuottaa ilman natriumlauryylisulfaattia (SLS), ftalaattia, triklosaania ja mineraaliöljyjä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa äläkä missaa uusia trendejä, kilpailuja ja yhteistyötä!