Liikenaiset kauneusteollisuudessa

Liikenaiset kauneusteollisuudessa

Tutustu voimanaisten perustamiin kauneusbrändeihin.

8. maaliskuuta - kansainvälinen naistenpäivä

Kansainvälinen naistenpäivä on jo usean vuoden ajan kiinnittänyt huomiota tasa-arvoon. Tämän erityisen päivän kunniaksi esittelemme sinulle neljä brändiä, jotka ovat todellisten voimanaisten perustamia!

ILIA Beauty

Sasha Plavsic on aina ollut hyvin luonnonläheinen. Opintojensa päätyttyä hän muutti vuonna 2006 Los Angelesiin ja työskenteli siellä useita vuosia brändipäällikkönä muoti- ja kosmetiikkateollisuudessa. Eräänä päivänä hän rohkaisi äitiään tutkimaan suosikkihuulirasvansa ainesosia. Sasha oli järkyttynyt huomatessaan, että monet niistä eivät olleet turvallisia. Hän otti välittömästi uuden tehtävän: luoda huulirasva, joka oli turvallinen, tehokas ja luonnollinen. Tämä oli ILIAn alku.

Dr. Tonar

Esteettisen dermatologian tunnettuna asiantuntijana Dr. Ursula Tonar huolehtii ensisijaisesti ihosta ja pitkäkestoisesta kauneudesta. Hän on tutkinut ihoa (ihonhoitoa) yli 15 vuoden ajan ja etsii jatkuvasti uusia, innovatiivisia aktiivisia ainesosia. Wienissä harjoittava asiantuntija on Dr. Tonar Cosmeticsin perustaja ja kehittää yhdessä potilaidensa kanssa laadukkaita ja tehokkaita hoitotuotteita, jotta asiakkaat saavat virheettömän ihon.

NUXE

Aliza Jabès on aina ollut liikenainen: opiskeltuaan tieteitä Pariisissa hän suoritti MBA-tutkinnon markkinoinnista ja rahoituksesta. Lääketutkija-isänsä kautta hän kiinnostui kasvien voimasta jo varhaisessa iässä. Kosmetiikka on aina ollut yksi hänen suurimmista intohimoistaan. 1990-luvun alussa hän löysi pienen tutkimus- ja kehityslaboratorion Pariisista ja päätti tehdä tästä kauneudenhoitobrändin lähtökohdan luonnollisille, tehokkaille ja aistikkaille tuotteille.

Elizabeth Zefi

Mestarikampaajana Elizabeta Zefi on käsitellyt hiuksia ja päänahkaa päivittäin yli 20 vuoden ajan. Hänen lähestymistapansa: terve päänahka liittyy suoraan kauniisiin hiuksiin. Vuonna 2014 hän avasi salonkinsa München-Schwabnigiin ja kehitti pian sen jälkeen oman hiustenhoitosarjansa ainutlaatuisilla resepteillä. Brändin aitous ja Elizabeta Zefin asiantuntemus johtivat nopeasti kansainväliseen menestykseen.