Lahjaideoita ystävänpäivään

Lahjaideoita ystävänpäivään

Ilahduta lahjalla

Ystävänpäivä on ihan nurkan takana! Kaikki ilahtuvat lahjasta. Olemme koonneet yhteen lahjavinkit, jotka saavat varmasti hymyn läheisesi huulille!

Löydä lisää ideoita ja inspiraatiota täältä .

Lahjoja naisille

Hoitosetti nuorekkaalle, raikkaalle iholle: ruusukvartsirulla + gua sha -lahjasetti on ihanteellinen lahja hyvän olon hetkien antamiseen. Puhdasta ruusukvartsista valmistetut tuotteet lievittävät jännitystä ja stressiä, edistävät verenkiertoa ja niillä on säännöllisesti käytettynä ihoa kiinteyttävä vaikutus.

Kaikki ilahtuvat hoitavista kasvonaamioista. 5-osainen naamiosetti sisältää Peter Thomas Rothin suosituimmat naamiot - ihanteelliset kylpylähetkeen kotona!

Sydämien kuningattareille: GLOVin Queen of Hearts -setti sisältää 7 sydämenmuotoista pesulappua, pesupussin ja kosmetiikkapussin ihanalla sydänkuviolla.

Lahjoja miehille

L:A BRUKETin tuoksukynttilä nro 153 Candle Tabac ei vain näytä tyylikkäältä, vaan myös huokuu ainutlaatuista tuoksukoostumusta, jossa on aromeja, kuten tupakka, setripuu, myski, sitruuna ja jasmiini.

Erityinen tuoksu elämäsi erityiselle miehelle: Une Nuit Nomaden Mr Vetiver on moderni, vihreä vetiver-tuoksu, jossa on hieno maustesointu, joka lumoaa eleganteilla ja samalla hapokkailla nuoteilla.

Koska miehet pitävät mutkattomista asioista: Gruff Stuff Spray On Body Lotion kosteuttaa tehokkaasti ja sillä on ihoa rauhoittava vaikutus. Ruiskutettava vartalovoide on rikastettu ravitsevilla ainesosilla, kuten E-vitamiinilla ja aloe veralla.

Lahjakortit

Lahja, joka yksinkertaisesti toimii aina ja saa kauneuden ystävät innostumaan: Cosmeterien lahjakortti ystävänpäiväversiossa. Ihanteellinen myös viime hetken lahjaksi, sillä henkilökohtainen lahjakortti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi tulostettavaksi.