Helppo tapa puhdistaa siveltimet

Helppo tapa puhdistaa siveltimet

Meikkisiveltimet ovat käytössä lähes päivittäin ja ne ovatkin oikeita monitoimityökaluja. Usein hyviin siveltimiin tulee sijoitettua pieni omaisuus, mutta saatetaan kuitenkin unotaa, että säännöllinen hoito on myös tärkeää!

Yleensä:
Pese kaikki siveltimet kerran viikossa. Foundation-siveltimet tulisi puhdistaa myös jokaisen käyttökerran jälkeen. Puuteri- ja poskipunasiveltimille riittää kerran viikossa puhdistus jos käytettävät sävyt pysyvät samoina.

Miksi pitäisi puhdistaa?
Siveltimiin jää ahkeran käytön jäljiltä paljon miekkien jäämiä, nämä jäämät tarttuva siveltimien harjaksiin. Ajan kuluessa myös siveltimen käyttö hankaloituu. Harjaksiin tarttuu myös pölyä, likainen alusta on bakteereille otollinen lisääntymispaikka. Bakteerit saattavat tuoda iholle taas epäpuhtauksia. Kun siveltimiä hoidetaan huolellisesti pitenee niiden käyttöikä huomattavasti. Säännöllisellä puhdistuksella säästät myös kukkaroasi.

Miten puhdistaa siveltimet parhaiten?
Paras tapa puhdistaa sivellin on puhdistaa se sille tarkoitetulla työkalulla.
Täydellinen työkalu tähän prosessiin on StylPro Brush Cleaner.
On olemassa myös erityisiä siveltimille tarkoitettuja puhdistusaineita, jotka tekevät siveltimistä todella puhtaat. Jos käytössäsi ei ole tätä eritysipuhdistusainetta, puhdistukseen käy myös mieto shampoo, kuten vauvoille tarkoitetut shampoot ja tietenkin lämmin vesi.