Christmas Party Essentials

Christmas Party Essentials

Upea pikkujoululook

On taas se aika vuodesta, joulusesonki on parhaimmillaan ja sen mukana tulee lukuisia pikkujouluja ja juhlia. Säteilevä iho ja virheetön meikki eivät tietenkään saa puuttua. Christmas Party Essentials -tuotteemme (valmistelevat hoitotuotteet, meikit ja tuoksut) tarjoavat täydellisen kokonaisuuden jokaiseen joulujuhlaan - let’s get the party started!

Valmistautuminen on kaikki kaikessa!

Jotta ihosi loistaa raikkaalla hehkulla juhlien aikana, kannattaa ennen jokaista juhlaa panostaa vähän aikaa oikeaan ihonhoitoon. FOREOn Farm To Face Collection Sheet Masks Manuka Honey - ja Coconut -naamiot tarjoavat ihollesi tärkeitä ravintoaineita ja riittävästi kosteutta luoden luonnollisen, elvytetyn hehkun.

Antaaksesi ihollesi ylimääräisen annoksen glitteriä ja kiiltoa, kuivaöljy Huile Prodigieuse Or by NUXE on juuri oikea asia sinulle. Hienoilla kultaisilla hohtavilla helmiäishiukkasilla rikastettu öljy jättää iholle lumoavan hohdon.

Tyylikäs meikki erityisiin hetkiin

Mitä tulee oikeaan meikkiin, sitä voi olla hieman enemmän, varsinkin joulun aikaan. Kirkkaan punaisella huulipunalla, kuten MESAUDAn CULT Matte Lipstick -huulipunalla, loistat ilmeikkäästi ja itsevarmasti kaikissa juhlissa.

Aistillisesti tuoksuva koko illan

Ei varmaan ole parempaa kohteliaisuutta kuin se, että tuoksut hyvältä! Anna itsesi olla viettelevien aromien ympäröimä koko illan ajan.

PonyHütchenin Deodoranttivoide lumoaa lämpimällä santelipuun, vaniljan ja meripihkan tuoksulla ja on pienen kokonsa ansiosta täydellinen suosikki "käsilaukkukumppaniksi" kaikissa juhlissa.

Koska yhdessä syöminen kuuluu useimpiin joulujuhliin, on sitäkin tärkeämpää varautua pahanhajuista hengitystä vastaan. SWISSDENTin EXTREME-suihke auttaa sinua vaalentamaan hellävaraisesti hampaiden värjäytymistä ja samalla saat välittömästi raikkaan hengityksen.

Oikea hajuvesi ei tietenkään saa puuttua - olipa sitten viettelevän kirpeä tai ihanan makea. VALJUESin näytepakkaus tai ZARKOPERFUME Menage a trois ovat ihanteellisia kokoja mukaasi kaikkialle.