Itsehoitoa FOREO:n tuotteilla

Itsehoitoa FOREO:n tuotteilla

Päivittäinen 3-vaiheinen ihonhoitorutiinisi

Oikea kasvojenhoito voi usein jäädä liian vähälle arjen keskellä. Se on kuitenkin erityisen tärkeää hyvinvoinnillemme ja ihollemme, ja säännöllisesti tehtynä se varmistaa terveen ja nuorekkaan ulkonäön. Miltä tuntuisi, jos voisit hemmotella itseäsi kätevästi, helposti ja nopeasti joka päivä? FOREO:n tarvikkeilla saat ammattimaista ihonhoitoa ja päivittäisen 6 minuutin ylellisen kylpyläkokemuksen kotona.

Vaihe 1: kasvojen puhdistus LUNA™ 3:lla

Ensimmäinen askel ihonhoitorutiinissasi on puhdistaa kasvosi perusteellisesti
ja poistaa meikki ja lika. LUNA™ 3 auttaa sinua puhdistamaan ihosi optimaalisesti ja valmistamaan sen myöhempää hoitoa varten. Silikoninen harjaspää on saatavana kolmessa eri versiossa. Siinä on kosketuspisteet, joista jokainen on kehitetty erityisesti herkälle, normaalille ja sekaiholle, ja se varmistaa tehokkaan ja yksilöllisen puhdistuksen jokaiselle ihotyypille. Tällä tavalla voit vapauttaa ihosi meikkijäämistä, hiesta, epäpuhtauksista ja kuolleista ihosoluista yhdellä yksinkertaisella toimenpiteellä. Tulos: pehmeä, virheetön iho.

Vaihe 2: hieronta ja ihon kiinteytys LUNA™ 3:lla

Älykkään LUNA™ 3 -laitteen takaosan avulla voit hoitaa suoraan ihonhoitorutiinisi toisen vaiheen: FOREO-sovelluksessa voit valita useita kohdistettuja hierontarutiineja, joiden avulla voit käyttää hierontapintaa ja FOREO T-Sonic™ pulsaatioita eri kasvojen alueilla stimuloimaan ihoa. Näin kasvolihasten jännityspisteet vapautuvat, elastiinin ja kollageenin tuotantoa edistetään, hoitotuotteiden imeytyminen paranee ja ihosi kiinteytyy. Koe iho, joka näyttää raikkaalta, eloisalta ja säteilevältä!

Vaihe 3: naamion levitys UFO™ 2:lla

Ihon syväkosteutuksella on tärkeä rooli kauneusrutiinissasi. Ravitseva kasvonaamio on siksi ihanteellinen lisä ihon kosteuttamiseksi. Lämmön, LED-valon ja kryoterapian sekä T-Sonic™-hieronnan avulla UFO™ 2 ei ainoastaan kosteuta ihoasi, vaan myös vastaa yksilöllisiin hoitotarpeisiisi FOREO-naamioiden erityisillä aktiivisilla ainesosilla. UFO™-aktivoimat naamiot on kehitetty erityisesti laitteen kanssa käytettäviksi, jotta aktiiviset ainesosat voidaan kuljettaa syvälle ihoon maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Tämän innovatiivisen työkalun avulla saat tuntuvasti hyvin hoidetun ihon.