Kansainvälinen rintasyöpäpäivä: lahjoitamme Pink Ribbonille

Kansainvälinen rintasyöpäpäivä: lahjoitamme Pink Ribbonille

Valitettavasti rintasyöpä on edelleen naisten yleisin syöpä. Valitettavasti 17,5 %:lla rintasyöpä on edelleen syöpä, joka tappaa useimmat naiset.

Rintasyövän diagnoosi ei ole pitkään aikaan enää kuolemantuomio: jos se havaitaan ajoissa ja kasvain on paikallinen, noin 90 % potilaista voidaan parantaa. Arvioiden mukaan noin puolet rintasyövän uhreista voisi olla vielä elossa, jos kiinnittäisimme huomiota terveellisempään elämäntapaan, mutta myös hyödyntäisimme kurinalaisemmin monipuolisia ennaltaehkäiseviä hoitovaihtoehtoja.

Mahdolliset rintasyövän syyt vaihtelevat liikalihavuudesta, epäterveellisistä elämäntavoista - huonosta ruokavaliosta, vähäisestä liikunnasta, alkoholista, nikotiinista tyypin 2 diabetekseen. Tätä ei kuitenkaan ole vielä tieteellisesti todistettu ja selkeästi selitetty.

Siksi ennaltaehkäisevä hoito on niin tärkeää:

Gynekologin tekemä rintojen tunnustelu ja mammografia ovat virallisia tapoja tehdä tämä. Tärkeintä on kuitenkin säännöllinen itsevalvonta: Koska tämä voidaan tehdä helposti ja käytännössä missä ja milloin tahansa. Ja on riippumaton lääkäreiden saatavuudesta, vastaanotoista ja työajoista. Tämä on nopein tapa tunnistaa muutokset ja tarvittaessa sopia lääkärin aika välittömästi.

Itsehoito ja ennaltaehkäisy

Säännöllinen rintojen hieronta ei ole vain rentouttavaa ja hyödyllistä, vaan sillä on myös merkittävä panos rintojen terveyteen. Hieronta hyvällä hierontaöljyllä, kuten Pure Skin Foodin luomu Boobs Oil , täynnä antioksidantteja, stimuloi aineenvaihduntaa ja saa imunestejärjestelmän toimimaan. Tämän seurauksena kertyneet aineet poistuvat rintakudoksesta. Se myös edistää verenkiertoa, mikä tarkoittaa, että ihosolut saavat yhä enemmän ravintoaineita. Ihosta tulee pehmeä ja näyttää täyteläiseltä ja terveeltä.

Lisäksi rintojen hieronta vahvistaa tietoisuutta omasta kehosta ja sidettä itseen!

Haluamme kiinnittää enemmän huomiota rintojen terveyteen ja vakuuttaa kaikki naiset rintasyövän ehkäisyn tärkeydestä. Itsehieronta on välttämätöntä tätä varten, samoin kuin ennaltaehkäisevät lääkärintarkastukset.

Levitä sanaa

Keskustele asiasta äitisi, siskosi tai parhaan ystäväsi kanssa. Valitettavasti monet eivät vielä tiedä, kuinka helppoa ennaltaehkäisevä hoito voi olla ja kuinka tärkeää se on!

Me lahjoitamme!

1. lokakuuta, kansainvälisenä rintasyöpäpäivänä, lahjoitamme 1 € per tilaus Steiermarkin syöpäavun Pink Ribbon -kampanjalle auttaaksemme sairaita.