Arganöljy: yksi maailman arvokkaimmista öljyistä

Arganöljy: yksi maailman arvokkaimmista öljyistä

Intensiivinen hoito iholle, hiuksille ja kynsille

Arganöljy on yksi maailman arvokkaimmista öljyistä ja sitä löytyy monista kosmeettisista tuotteista mahtavien ominaisuuksiensa ansiosta. Vakuuta itsesi ihoa , hiuksia ja kynsiä intensiivisesti hoitavan kellankultaisen öljyn vaikutuksesta.

Miten arganöljyä saadaan?

Arganöljy valmistetaan puristamalla argan-nimisen puun marjan hedelmien siemenpalkoja. Näitä puita esiintyy vain Marokossa ja ne ovat siellä suojeltuja. Arganpuu kasvaa jopa 12 metriä korkeaksi, on piikikäs ja sillä on leveä latva. Puun on oltava vähintään viisi vuotta vanha, jotta se alkaa kantaa hedelmää. Öljyn saaminen on erittäin työlästä - koska puu on piikikäs, siemeniä ei korjata, vaan ne nostetaan maasta. Sen jälkeen ne kuivataan auringossa, siemenet vapautetaan kuivuneesta massasta ja avataan. Jauhamisen jälkeen valmistetaan tahna lisäämällä haaleaa vettä, jota vaivataan, kunnes öljy erottuu.

Miten arganöljy toimii?

Arganöljy on ainesosa, jolla on monipuolinen vaikutus. Sitä voidaan käyttää iholle, hiuksille ja kynsille, koska se antaa silottavan vaikutuksen ja kosteuttaa intensiivisesti ja sillä on antibakteerinen vaikutus. Lisäksi arganöljyä käytetään usein ihovirheiden, heikkojen sidekudosten ja ihosairauksien hoitoon.

Kenelle arganöljy sopii?

Koska arganöljy on puhdas luonnontuote, se on erittäin hyvin siedetty ja sitä voi käyttää koko perhe.

Tutustu tuotevinkkeihimme ja vakuuta itsesi arvokkaan öljyn vaikutuksesta

Whamisa - Organic Flowers Toner Deep Rich : Tämä kosteuttava kasvovesi, jonka koostumus muistuttaa seerumin koostumusta, antaa ihollesi pitkäkestoista raikkautta. Arvokkaat ainesosat, kuten arganöljy, voikukkauute tai fermentoidut sienet, voivat auttaa parantamaan ihon rakennetta.

Maria Nila - True Soft Shampoo : Kaipaavatko hiuksesi ylimääräistä kosteutta? Sitten tämä shampoo on juuri sinulle sopiva. Se on kehitetty erityisesti kuiville hiuksille ja sen sisältämä arganöljy saa hiukset taas kiiltämään nopeasti. Samalla vegaaninen shampoo vähentää pörröisyyttä.

Iroha Nature - Argan Nourishing Gloves : Hyvin hoidetut kädet, kuin ammattimanikyyrin jälkeen? Tämä on erittäin helppoa tällä käsinaamiolla. Ravitsevien ainesosien ansiosta kosteuttava koostumus takaa sileät, pehmeät kädet ja vahvistetut kynnet hetkessä.