Vietämme Maan päivää - tänään ja joka päivä

Vietämme Maan päivää - tänään ja joka päivä

Näin välitämme ympäristöstä

Joka vuosi 22. huhtikuuta on Maan päivä. Päivä, jolloin ihmisiä tulisi kannustaa arvostamaan enemmän ympäristöä, kiinnittämään huomiota rajallisiin luonnonvaroihin ja harkitsemaan omaa kulutuskäyttäytymistään. Kestävän kehityksen aihe on myös erittäin tärkeä Cosmeteriella. Olemme olleet ilmastoneutraalia vuodesta 2018 lähtien ja käytämme tuotteidemme toimittamisessa ympäristöystävällisiä ja muovittomia materiaaleja . Logistiikkakeskuksessamme vihreää sähköä tuotetaan talon omalla aurinkosähköjärjestelmällä .

Tutustu nyt muutamiin ekologisiin kauneusbrändeihin Cosmeterien valikoimassa, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tietää.

Bio Thai

Bio Thailla filosofia alkaa parhaiden luonnon tarjoamien raaka-aineiden käyttämisestä, niiden eheyden kunnioittamisesta ja jokaisen muunnosprosessin tarkistamisesta tuotantoprosessin alusta loppuun. Jokaisen tuotteen tavoitteena on palauttaa ja tasapainottaa ihon luonnollisia toimintoja. Tehokkaisiin ja havaittaviin tuloksiin.

Kaikki tuotteet ovat ilman synteettisiä hajusteita, synteettisiä väriaineita, parabeenittomia, parafiinittomia, mineraaliöljyttömiä, silikonittomia ja eläinkokeettomia.

Kia Charlotte

Kia-Charlotta on 100 % vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikkabrändi, joka keskittyy korkealuokkaisiin kynsilakoihin. Kaksi kertaa vuodessa, syys-talvi ja kevät-kesä, mallisto uudistuu uusilla trendiväreillä. Kia-Charlotta kynsilakkojen tarkoitus on lisätä positiivisuutta ja inspiraatiota, joten kaikilla kynsilakoilla on inspiroiva nimi ja tarina.

Kjaer Weis

Skandinaavinen minimalismi kohtaa New Yorkin hengen: Kirsten Kjaer Weis, tanskalaissyntyinen ja New Yorkissa asuva meikkitaiteilija, yhdistää nämä kaksi vastakohtaa brändissään. Tinkimätön yhdistelmä ylellisyyttä ja ekologisuutta - tuotteiden luonnolliset, sertifioidut ainesosat täyttävät aina luksustuotteiden standardit.

Tyylikäs uudelleenkäytettävä metallipakkaus on erityisen kestävä – täydellinen ilmentymä kauneuden, ylellisyyden ja kestävyyden rinnakkaiselosta.

PonyHütchen

Ekologisuus, joka menee pidemmälle: Alun perin alkoi tee-se-itse-projektina omassa kylpyhuoneessa alkanut toiminta on kehittynyt innovatiiviseksi luonnonkosmetiikkayritykseksi Berliinissä vain muutamassa vuodessa. Omassa valmistuksessa PonyHütchen luo korkealaatuisia hoitotuotteita, jotka tuovat enemmän ekologisuutta arkeen. Laadukkaat, luomulaatuiset kasviperäiset ainesosat muodostavat perustan korkealaatuisille deodoranttivoiteille, saippuoille ja shampooille, jotka sopivat kaikille ihotyypeille - myös herkälle. Ympäristönsuojelu on aina etusijalla pakkaamisessa, minkä vuoksi käytetään pääasiassa kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä purkkeja.