Cosmeterie Zodiac Beauty Set: kaksoset

Aktiivinen ja monipuolinen

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Cosmeterie Home Spa Essentials
Cosmeterie Zodiac Beauty Set: Härkä
Cosmeterie Zodiac Beauty Set: vesimies
Kuvaus tuotteesta

Setti saa sinut hyvälle tuulelle - aivan kuten sinä muut ihmiset!

Rakkaita kaksosiamme pidetään viehättävinä, uteliaina, monipuolisina ja ennen kaikkea iloisina: siksi Zodiac Beauty Set: kaksoset on iloisen keltainen. Se on suunnattu aktiiviseen, vilkkaaseen luonteeseesi sopivaksi ja on ihanteellinen kumppani vauhdikkaaseen arkeen.

Setin sisältö:

1x NUORI -huulirasva

Kaksoset ovat erittäin avoimia, kommunikoivia ihmisiä, ja kaiken puhumisen ja nauramisen takia kannattaa huolehtia huulistasi. NUORIn runsas huulihoito antaa kuiville ja halkeileville huulille runsaasti kosteutta.

1x NUXEn Huile Prodigieuse®

Kuten sinä, tämä monitoiminen öljy on todellinen monipuolinen. Korkealaatuisilla öljyillä rikastettu öljy ravitsee ja korjaa kasvojen ja vartalon ihoa ja hiuksia. Lisäksi se ei ainoastaan jätä ihoasi upeaksi, vaan myös ympäröi sinut herkullisella appelsiininkukan, magnolian ja vaniljan tuoksulla.

1x Lunar Glow Night Elixir

Arkesi on täynnä toimintaa, joten sinun tulee hemmotella itseäsi ja ihoasi rentoutumalla ainakin yön aikana. Tämän seerumin kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta kasvojen iho voi elpyä ja ladata akkuja yön yli. A-, C-, E-, F -vitamiinista ja K -vitamiinista valmistettu vitamiinicoctail parantaa ihon ulkonäköä.

1x kosteuttava käsidesi Adropilta

Jos olet päivittäin paljon liikkeellä, joudut kosketuksiin monien bakteerien kanssa. Adropin kosteuttava käsidesi antaa käsillesi kaiken tarvitsemansa. Toisin kuin perinteiset desinfiointisuihkeet, se ei kuivata ihoa eikä jätä epämiellyttävää tahmeaa jälkeä.

1x Patchology Down Time moodpatch

Energisen päivän jälkeen Down Time -laput antavat sinulle mahdollisuuden rentoutua. Niillä on viilentävä ja rauhoittava vaikutus silmien alueelle ja mieleen. Kehäkukkauutteella on tulehdusta ehkäisevä vaikutus vain kymmenessä minuutissa, kun taas iltahelokkiuute puhdistaa ja tasoittaa ja uudistaa ihoa.

1x Cosmeterien jumppapussi

Cosmeterien jumppapussi on ekologinen kumppani arkeen, olitpa sitten urheilemassa tai ostoksilla, ja se on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs. Lisäksi voit turvallisesti säilyttää siinä kaikki kauneussuosikkisi.

Tuotetyypit: Setit
Merkki: Cosmeterie

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Cosmeterie Zodiac Beauty Set: kaksoset