Cosmeterie Zodiac Beauty Set: leijona

Tehokas ja luottavainen

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Vastaavia tuotteita:

Cosmeterie Home Spa Essentials
Cosmeterie RADIATE - SPA at Home Face
Cosmeterie Zodiac Beauty Set: vesimies
Kuvaus tuotteesta

Täydelliset tarvikkeet lämminsydämisille leijonille!

cosmeterien Zodiac Beauty Set: leijona keskittyy upeaan leijonaan, sillä hän pitää keskipisteenä olemisesta. Setti heijastaa horoskooppimerkin rohkeaa, ylpeää ja riippumatonta henkeä, täysin kultaisessa voimavärissä!

Setin sisältö:

1x Peter Thomas Roth 24K Gold Prism Cream

Peter Thomas Rothin 24K Gold Prism Cream on ylellinen hoitokokemus kotiin. Korostusvoiteeseen on sekoitettu 24K kultaa, ja sillä on tehokas ikääntymistä estävä vaikutus. Eloton iho, värimuutokset ja ohuet juonteet ovat menneisyyttä! Täydellinen ylellisyyttä rakastavalle leijonalle!

1x Kailijumein Secret Jelly Lipstick "Dream Purple“

Lumoava violetti kukka, jota ympäröi kultainen kimallus ja kirkas hyytelö. Kailijumein "Dream Purple" -huulipuna on innovatiivinen puna. Huulilla huulipuna muuttuu pehmeäksi vaaleanpunaiseksi, kosketus kehon lämpöön tehostaa sävyä. Yhtä viehättävä kuin leijonan horoskooppimerkki!

1x ST. TROPEZ Self Tan Purity Vitamines Bronzing Water Serum

St. Tropezin Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Serum on ravitseva itseruskettava geeli, joka sisältää arvokkaita ainesosia ja antaa sinulle säteilevän, kultaisen, luonnollisen näköisen rusketuksen. Täydellinen kultainen iho - mitä leijona arvostaa!

1x Full Slant sampanjansävyinen pinsetti, Tweezerman

Täysin viistot pinsetit ovat kuuluisia tarkkuudestaan ja korkeasta laadustaan. Tweezermanin pinsettien käsin viilatut kärjet sulkeutuvat tasaisesti ja tiiviisti. Näin kaikki ei-toivotut karvat saadaan kiinni. Erinomaisesti kalibroitu jännitys mukavuutta varten, ja kontrolli todellista tarkkuutta varten. Täydellinen vaativille persoonille!

1x Cosmeterien jumppapussi

Tuotetyypit: Setit
Merkki: Cosmeterie

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Cosmeterie Zodiac Beauty Set: leijona